Tijdelijk verhuur Leegstandwet Amsterdam

Helaas!
Deze huurwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woningen in Amsterdam wel!
Alle woonruimtes

Samenvatting

Superbetaalbaar wonen in Amsterdam We hebben weer een perfecte oplossing voor iemand die op zoek is naar betaalbare woonruimte in… Meer informatie ↓
€ 562,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1919
m2
67
kamers
0
  •   Tuin
  •   Berging

Meer informatie

Superbetaalbaar wonen in Amsterdam

We hebben weer een perfecte oplossing voor iemand die op zoek is naar betaalbare woonruimte in Amsterdam. Regelmatig krijgen wij woningen beschikbaar die worden aangeboden op basis van een tijdelijk verhuurcontract, waarmee je dus gegarandeerd minimaal 6 maanden mag wonen.

Over de woning

De eengezinswoningen hebben ongeveer 67m² woonoppervlakte en maar liefst 3 kamers. Verder hebben de woningen een fijne basic keuken en badkamer. Ook hebben de woningen een tuin met een schuurtje.

De ligging en bereikbaarheid

De woningen liggen in de buurt van de Vogelbuurt-Zuid. Een gezellig wijk met relatief veel gezinnen. Met een bushalte voor de deur en het metrostation Noorderpark op 2 minuten lopen ben jij in no-time op elke toffe plek in Amsterdam. Er zijn diverse winkels op loopafstand en naar het Noorderpark en Vliegenbos wandel je in een paar minuten. Ook zit je met 13 minuutjes fietsen midden in het centrum van Amsterdam!

Leven in Amsterdam

Amsterdam, de stad van eindeloos plezier en ontdekkingen! Hier beleef je niet alleen de meest fantastische toeristische attracties, maar kun je ook helemaal opgaan in de cultuur, genieten van het bourgondische leven of lekker struinen door de winkelstraten. In Amsterdam is alles letterlijk binnen handbereik!

Amsterdam bruist!

De geschiedenis van Amsterdam komt tot leven als je een bezoek brengt aan iconische plekken zoals het Anne Frank Huis, het Rijksmuseum en het Koninklijk Paleis, allemaal in onze eigen stad. Maar dat is nog niet alles! Naast de rijke geschiedenis en culturele hoogtepunten bruist Amsterdam van het leven. Ontdek het levendige nachtleven, proef de heerlijke gerechten in talloze restaurants en shop tot je erbij neervalt in de diverse winkelstraten.

En als je even wilt ontsnappen aan de drukte, biedt Amsterdam ook een oase van rust. Maak een ontspannende wandeling of organiseer een gezellige picknick in het betoverende Vondelpark.

Wat kost tijdelijk huren in Amsterdam bij Gapph?

Dat je voor een huurwoning in Amsterdam normaal gesproken de hoofdprijs betaalt, dat moge duidelijk zijn. Als je tijdelijk gaat huren kan dit ineens een heel stuk goedkoper. Zo geldt ook voor deze woningen. Je betaalt per maand tussen de € 561,11 en € 650,42 aan kale huur (afhankelijk van het type woning) en circa € 11,33 aan servicekosten. Aangezien het tijdelijk verhuur via de Leegstandwet is, kun je hier gegarandeerd minimaal 6 maanden wonen.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod