Tijdelijk verhuur Leegstandwet Amsterdam

Helaas!
Deze huurwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woningen in Amsterdam wel!
Alle woonruimtes

Samenvatting

Superbetaalbaar wonen in Amsterdam We hebben weer een perfecte oplossing voor iemand die op zoek is naar betaalbare woonruimte in… Meer informatie ↓
€ 597,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1954
m2
50
kamers
3
  •   Balkon

Meer informatie

Superbetaalbaar wonen in Amsterdam

We hebben weer een perfecte oplossing voor iemand die op zoek is naar betaalbare woonruimte in Amsterdam. Dit appartement wordt aangeboden op basis van een tijdelijk verhuurcontract, waarmee je dus gegarandeerd minimaal 6 maanden mag wonen. En er is goed nieuws: er komen regelmatig nieuwe appartementen beschikbaar in deze buurt.

Dit appartement beschikt over meerdere kamers, waaronder een woonkamer en twee gezellige slaapkamers, compleet met een zonnig balkon. Kortom, een bijzonder aantrekkelijke woonsituatie!

Wonen in Amsterdam

Wonen in Amsterdam biedt een unieke ervaring door de bruisende atmosfeer en diverse culturele diversiteit. De stad is beroemd om haar iconische grachten, historische architectuur en levendige buurten, waardoor elke dag een ontdekkingstocht wordt. Met een uitstekend openbaar vervoerssysteem en talloze fietspaden is Amsterdam een van de meest leefbare steden ter wereld. Daarnaast biedt de stad een overvloed aan culturele evenementen, gastronomische hoogstandjes en groene parken, waardoor het leven hier altijd boeiend en inspirerend is.
De rijke geschiedenis van Amsterdam komt tot leven wanneer je iconische plekken zoals het Anne Frank Huis, het Rijksmuseum en het Koninklijk Paleis bezoekt, allemaal binnen handbereik in onze eigen stad.

Maar dat is nog niet alles! Naast de historie en culturele hoogtepunten, bruist Amsterdam van het leven. Ontdek het levendige nachtleven, proef de heerlijke gerechten in talloze restaurants en shop tot je erbij neervalt in de diverse winkelstraten.
En als je wilt ontsnappen aan de drukte, biedt Amsterdam ook een oase van rust. Maak een ontspannende wandeling of organiseer een gezellige picknick in het betoverende Vondelpark.

Openbaar vervoer Amsterdam

En laten we het openbaar vervoer niet vergeten. In Amsterdam is het openbaar vervoer top geregeld. Of je nu kiest voor de tram, metro of bus, je kunt moeiteloos de stad doorkruisen. Zelfs het treinstation Amsterdam Centraal ligt midden in het kloppende hart van de stad. Amsterdam, de stad die alles heeft, wacht op jouw avontuur!Wat kost tijdelijk huren in Amsterdam bij Gapph?

Dat huren in Amsterdam normaal gesproken knetterduur is, dat moge duidelijk zijn. Maar als je tijdelijk gaat huren kan dit ineens een heel stuk goedkoper. Zo ook hier. Afhankelijk van het specifieke appartement varieert de huurprijs tussen de € 597,65 en € 722,70 per maand, plus € 20,40 aan servicekosten. Aangezien het gaat om tijdelijke verhuur op basis van de Leegstandwet, ben je hier verzekerd van minstens 6 maanden woongenot.

Voor deze woonruimte geldt dat we passend toewijzen.

Wat is passend toewijzen?

De overheid wil dat je een woning huurt die bij je inkomen past. Als je te veel of te weinig verdient, is het mogelijk dat je niet in aanmerking komt voor een huurwoning omdat deze niet past bij je inkomen. Om dit duidelijker te maken voor zowel verhuurder als huurder, zijn er duidelijke regels opgesteld die vertellen waarvoor je wel en waarvoor je niet in aanmerking komt. Dit is vastgelegd in de Woningwet en we noemen dit ‘Passend Toewijzen’.

Als we ‘passend toewijzen’, dan kijken we naar je huishoudgrootte en naar de hoogte van het verzamelinkomen. We hebben het hieronder schematisch in kaart gebracht. Passend toewijzen

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod