Tijdelijk verhuur Leegstandwet Amsterdam

Helaas!
Deze huurwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woningen in Amsterdam wel!
Alle woonruimtes

Samenvatting

Tijdelijke appartement beschikbaar in Amsterdam Unieke kans voor woningzoekers in Amsterdam! We hebben een geweldige mogelijkheid voor iedereen die voordelig… Meer informatie ↓
€ 550,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1950
m2
47
kamers
2
  •   Balkon
  •   Berging

Meer informatie

Tijdelijke appartement beschikbaar in Amsterdam

Unieke kans voor woningzoekers in Amsterdam! We hebben een geweldige mogelijkheid voor iedereen die voordelig wil wonen in deze prachtige hoofdstad met schilderachtige grachten en een bruisend centrum. Dit appartement is per direct beschikbaar.

Over Amsterdam

Amsterdam staat bekend om zijn overvloed aan toeristische attracties die de stad te bieden heeft. Of je nu van cultuur, bourgondisch genieten of een dagje winkelen houdt, in Amsterdam is alles binnen handbereik!

De geschiedenis van Amsterdam is net zo kenmerkend als zijn hedendaagse charme. Van het Anne Frank Huis tot het Rijksmuseum en het Koninklijk Paleis, je kunt al deze iconische locaties in onze eigen stad bezoeken. Naast de rijke geschiedenis en cultuur biedt Amsterdam een bruisend nachtleven, talloze restaurants en eindeloze winkelmogelijkheden. Voor wie liever van rust en natuur geniet, is een wandeling door het prachtige Vondelpark of een ontspannen picknick een aanrader.

Het openbaar vervoer in Amsterdam is uitstekend geregeld, met trams, metro's en bussen die je naar vele plekken in de stad brengen. Bovendien ligt het treinstation Amsterdam Centraal midden in het hart van de stad.

Kijk je even mee?Over de woonruimte

Je kunt vanaf deze locatie genieten van alles wat de stad te bieden heeft, zowel het stadsleven als de rust. Unieke combinatie toch?! Oké, even over de woonruimte. Dit appartement wordt aangeboden op basis van een tijdelijk verhuurcontract, waarmee je dus gegarandeerd minimaal 6 maanden mag wonen. Het beschikt over 2 aparte kamers, een knus balkon, een toilet, keukentje en een berging: geen gedoe meer met rondslingerende fietsen of seizoensgebonden spullen die de ruimte in huis innemen. Deze knusse woning, gelegen nabij de ring A10, biedt een unieke combinatie van stadsleven en rust.

Als je de voordeur uitstapt, word je begroet door een klein, rustig parkje dat zich voor de deur uitstrekt. Op slechts een steenworp afstand bevindt zich het bruisende station Sloterdijk, dat uitstekende verbindingen biedt met de rest van de stad en daarbuiten. Of je nu naar het centrum wilt voor een dagje winkelen of naar Schiphol voor een welverdiende vakantie, alles is binnen handbereik. Laten we het een zeer aangenaam appartement noemen!

Wat kost wonen in Amsterdam bij Gapph?

Dat je voor een huurwoning in Amsterdam normaal gesproken de hoofdprijs betaalt, dat moge duidelijk zijn. Als je tijdelijk gaat huren kan dit ineens een heel stuk goedkoper. Dat geldt ook voor dit appartement. Je betaalt per maand circa € 550,- aan kale huur (afhankelijk van het type) en circa € 7,15 aan servicekosten. Goed nieuws, regelmatig komen er appartementen vrij. De afmeting en kosten kunnen variëren.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod