Huurwoning Amsterdam

tijdelijk verhuur Leegstandwet

Nierkerkestraat

Samenvatting

Tijdelijke woonruimte beschikbaar in Amsterdam Per direct hebben wij een leuk en vooral ruim appartement beschikbaar in Amsterdam, Nieuw West!… Meer informatie ↓
€ 772,- p.m.
Maximale huurtoeslag  € 446,- 
anno
1962
m2
60
kamers
5
  •   Balkon

Meer informatie

Tijdelijke woonruimte beschikbaar in Amsterdam

Per direct hebben wij een leuk en vooral ruim appartement beschikbaar in Amsterdam, Nieuw West!

De ligging en bereikbaarheid van Amsterdam

Deze woning is gelegen in een dynamische wijk. Met de tram en bushalte voor de deur en diverse winkels op loopafstand heb je alles binnen handbereik. Even naar het centrum van Amsterdam? Met de auto ben je hier binnen 30 minuten! Liever met de fiets? Dan ben je net zo snel.

Over Nieuw-West

Nieuw-West is een van de stadsdelen van Amsterdam en ligt in het westelijke deel van de stad. Het is een vrij diverse wijk. Het gebied is voornamelijk ontwikkeld na de Tweede Wereldoorlog, waardoor je er veel moderne architectuur uit die tijd vindt, met veel ruime en groene wijken.

Een bekende buurt in Nieuw-West is bijvoorbeeld Slotervaart, waar zich het Slotervaartziekenhuis bevindt. Ook heb je de wijk Osdorp, met het gelijknamige winkelcentrum dat een van de grootste in Amsterdam is.

Verder heeft Nieuw-West verschillende parken en recreatiegebieden, zoals het Sloterpark en de Sloterplas, waar je kunt wandelen, fietsen en andere activiteiten kunt ondernemen. Ook zijn er verschillende culturele voorzieningen en horecagelegenheden te vinden.

De laatste jaren is er ook veel aandacht voor stadsvernieuwing en herontwikkeling van bepaalde gebieden in Nieuw-West, waardoor het steeds meer in trek raakt als woon- en leefgebied.

Over Amsterdam

Amsterdam, de stad van eindeloos plezier en ontdekkingen! Hier beleef je niet alleen de meest fantastische toeristische attracties, maar kun je ook helemaal opgaan in de cultuur, genieten van het bourgondische leven of lekker struinen door de winkelstraten. In Amsterdam is alles letterlijk binnen handbereik!

De geschiedenis van Amsterdam komt tot leven als je een bezoek brengt aan iconische plekken zoals het Anne Frank Huis, het Rijksmuseum en het Koninklijk Paleis, allemaal in onze eigen stad. Maar dat is nog niet alles! Naast de rijke geschiedenis en culturele hoogtepunten bruist Amsterdam van het leven. Ontdek het levendige nachtleven, proef de heerlijke gerechten in talloze restaurants en shop tot je erbij neervalt in de diverse winkelstraten.

En als je even wilt ontsnappen aan de drukte, biedt Amsterdam ook een oase van rust. Maak een ontspannende wandeling of organiseer een gezellige picknick in het betoverende Vondelpark.


En laten we het openbaar vervoer niet vergeten! In Amsterdam is het openbaar vervoer top geregeld. Of je nu kiest voor de tram, metro of bus, je kunt moeiteloos de stad doorkruisen. Zelfs het treinstation Amsterdam Centraal ligt midden in het kloppende hart van de stad. Amsterdam, de stad die alles heeft, wacht op jouw avontuur!Hoe ziet het appartement in Amsterdam eruit?

Het appartement heeft veel lichtinval en heeft een oppervlakte van circa 60m². Ook beschikt deze woning naast een simpele keuken en badkamer over een fijn balkon waar je heerlijk kunt genieten van het zonnetje.

Wat kost wonen in Amsterdam bij Gapph?

Je krijgt van ons een tijdelijk contract op basis van de leegstandswet. De maandelijkse kosten bedragen € 772,92 per maand. Dit is exclusief gas, water en elektra. Daarnaast betaal je nog een bedrag van € 53,74 per maand aan servicekosten.

Voor deze woonruimte geldt dat we passend toewijzen.

Wat is passend toewijzen?

De overheid wil dat je een woning huurt die bij je inkomen past. Als je te veel of te weinig verdient, is het mogelijk dat je niet in aanmerking komt voor een huurwoning omdat deze niet past bij je inkomen. Om dit duidelijker te maken voor zowel verhuurder als huurder, zijn er duidelijke regels opgesteld die vertellen waarvoor je wel en waarvoor je niet in aanmerking komt. Dit is vastgelegd in de Woningwet en we noemen dit ‘Passend Toewijzen’.

Als we ‘passend toewijzen’, dan kijken we naar je huishoudgrootte en naar de hoogte van het verzamelinkomen. We hebben het hieronder schematisch in kaart gebracht. Passend toewijzen

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod