Tijdelijke verhuur Amsterdam

Helaas!
Deze tijdelijke verhuur woning is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woningen in Amsterdam wel!
Alle woonruimtes

Samenvatting

Studentenstudio’s beschikbaar in Amsterdam In samenwerking met woningcorporatie de Alliantie bieden wij verschillende studio’s aan in het Bajeskwartier in Amsterdam.… Meer informatie ↓
€ 418,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
2021
m2
17
kamer
1

Meer informatie

Studentenstudio’s beschikbaar in Amsterdam

In samenwerking met woningcorporatie de Alliantie bieden wij verschillende studio’s aan in het Bajeskwartier in Amsterdam. Goed om te weten: het selectieproces en de voorwaarden om hier te wonen zijn anders dan bij normale advertenties op Mijn Gapph. Lees deze advertentie daarom goed door.

Wonen in het Bajeskwartier

In het Bajeskwartier komen in totaal maar liefst 1350 nieuwe woningen. 530 woningen hiervan zijn sociale huurwoningen die de Alliantie aanbiedt. In drie gebouwen komen 280 studentenwoningen, 110 sociale huurwoningen en 140 sociale huurwoningen. De studentenwoningen verhuurt de Alliantie in samenwerking met Gapph.

De recent opgeleverde studio’s hebben een oppervlakte van 17 m². Bovendien beschikken deze woningen over een eigen keuken en badkamer. In de toekomst zal er op de begane grond een studieruimte aanwezig zijn en komt er een ondergrondse fietsenberging waar ruimte is om jouw fiets te stallen. Ook komen er drie gezamenlijke buitenruimtes op de verdiepingen, waar je een luchtje kan scheppen.

Je zult wel benieuwd zijn naar de indeling van de studio. Bekijk hieronder een impressie!


De woningen kunnen afwijken van de plattegrond, deze kunnen namelijk gespiegeld zijn. Aan de plattegrond kunnen geen rechten worden ontleend.

Meer informatie over de woningen? Bekijk de projectenpagina van de Alliantie.

Zo kom je in aanmerking

Waar je aan moet voldoen om in aanmerking te komen voor de studio’s in het Bajeskwartier? Dat lees je hier!

• Je bent tussen de 18 en 22 jaar oud;
• Je studeert voltijd aan het mbo, hbo of de universiteit in Amsterdam (bewijs van inschrijving is verplicht);
• Je hebt een inkomensverklaring van 2023*;
• Indien van toepassing heb je een verhuurdersverklaring van je huidige verhuurder die niet ouder is dan drie maanden.

*Voor buitenlandse studenten is een inkomensverklaring niet van toepassing.

Het selectieproces

Zie jij jezelf hier wonen en voldoe je aan de criteria? Reageer dan met je Mijn Gapph-account op deze advertentie. Vanuit Gapph doen we het selectieproces en dragen we de kandidaten aan bij de Alliantie. Zij doen de laatste screening en nemen contact met je op als ze jou graag als bewoner verwelkomen. Een huurcontract sluit je ook direct af met hen.
Ben je het niet geworden? Dan ontvang je een e-mail via Mijn Gapph dat de woning is verhuurd. Je kunt later opnieuw reageren zodra nieuwe woningen in dit project beschikbaar komen. Ook kun je op ander aanbod in Mijn Gapph reageren.

Let op: bij dit project is geen mogelijkheid tot het bezichtigen van de woningen. Je accepteert de studio op basis van de plattegrond.

De woningen in het Bajeskwartier worden door de Alliantie verhuurd met een campuscontract aan studenten van 18 tot en met 22 jaar. Dat betekent dat je hier kunt blijven wonen zolang je ingeschreven staat bij een onderwijsinstelling in Amsterdam en binnen de leeftijdscategorie valt. Dit dien je als bewoner elk jaar aan te tonen. Op deze manier garanderen zij dat de woningen enkel beschikbaar blijven voor studenten.

De ligging en bereikbaarheid van Amsterdam

Het Bajeskwartier ligt in het oostelijke deel van Amsterdam in de wijk Amstelkwartier. Dichtbij station Amsterdam Amstel, een belangrijk vervoersknooppunt met trein-, metro- en busverbindingen, is de wijk perfect verbonden met zowel het stadscentrum als andere delen van Amsterdam. Bovendien zijn er goede fietsverbindingen en zorgt de nabijheid van de A10 ringweg voor gemakkelijke toegang tot de rest van de stad en Nederland. Let wel op: je auto parkeren bij het pand is niet mogelijk en er worden geen parkeervergunningen uitgegeven.

Over Amsterdam

Amsterdam, de stad van eindeloos plezier en ontdekkingen! Hier beleef je niet alleen de meest fantastische toeristische attracties, maar kun je ook helemaal opgaan in de cultuur, genieten van het bourgondische leven of lekker struinen door de winkelstraten. In Amsterdam is alles letterlijk binnen handbereik!

Het Bajeskwartier is een innovatieve en duurzame nieuwe wijk in Amsterdam, gelegen op de voormalige locatie van de Bijlmerbajes, een beruchte gevangenis die zijn deuren sloot in 2016. Dit ambitieuze project transformeert het gebied in een levendige stedelijke wijk met een mix van woningen, werkplekken en groene ruimtes.

Wat kost wonen in Amsterdam?

Zie jij jezelf hier al wonen? Deze woning is beschikbaar per 13 augustus. Je woont op deze toffe, nieuwe locatie voor een bedrag van c.a. € 454 per maand. Hier zit internet bij inbegrepen. Deze prijs is exclusief servicekosten, water en elektra.

Voor deze woonruimte geldt dat we passend toewijzen.

Wat is passend toewijzen?

De overheid wil dat je een woning huurt die bij je inkomen past. Als je te veel of te weinig verdient, is het mogelijk dat je niet in aanmerking komt voor een huurwoning omdat deze niet past bij je inkomen. Om dit duidelijker te maken voor zowel verhuurder als huurder, zijn er duidelijke regels opgesteld die vertellen waarvoor je wel en waarvoor je niet in aanmerking komt. Dit is vastgelegd in de Woningwet en we noemen dit ‘Passend Toewijzen’.

Als we ‘passend toewijzen’, dan kijken we naar je huishoudgrootte en naar de hoogte van het verzamelinkomen. We hebben het hieronder schematisch in kaart gebracht. Passend toewijzen

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze tijdelijke verhuur woning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare tijdelijke huurwoning.

Uitgelicht aanbod