Huurwoning Berlicum

tijdelijk verhuur Leegstandwet

Sassenheimseweg

Samenvatting

Tijdelijke woonruimte beschikbaar in Berlicum Op zoek naar een leuke woning? In Berlicum hebben we per direct een toffe goed… Meer informatie ↓
€ 465,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1953
m2
59
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Schuur

Meer informatie

Tijdelijke woonruimte beschikbaar in Berlicum

Op zoek naar een leuke woning? In Berlicum hebben we per direct een toffe goed onderhouden woonruimte beschikbaar!

De ligging en bereikbaarheid van Berlicum

Berlicum is een dorp in Noord-Brabant, gelegen naast 's Hertogenbosch. Als je hier woont, geniet je van een rustige, landelijke omgeving met een grotere stad om de hoek. De nabijgelegen autosnelwegen A2 en A59 zorgen voor snelle en gemakkelijke toegang tot 's-Hertogenbosch, Eindhoven, en andere steden in de regio. Ook vind je een bushalte bij je om de hoek! 


Heb je een auto? Dan kun je deze gratis parkeren voor de deur op de oprit. Wel zo handig!

Hoe ziet de woonruimte in Berlicum eruit?

Het gaat hier om een eengezinswoning van 59 m² in een rustige en gezellige buurt. Verder heeft deze knusse, gezellige woning vier kamers en een grote tuin met schuurtje! Heb je een auto? Dan kun je deze gratis op de oprit parkeren.

Wat kost wonen in Berlicum via Gapph?

Je woont hier voor een mooie prijs! Je krijgt van ons een contract op basis van de Leegstandswet. De maandelijkse kosten bedragen € 465,- per maand. Dit is exclusief gas, water en elektra. 

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod