Huurwoning Beverwijk

tijdelijk verhuur Leegstandwet

Berghuisstraat

Samenvatting

Tijdelijke huurwoning beschikbaar in Beverwijk ben jij op zoek naar woonruimte? Dan is dit de kans. In Beverwijk hebben we… Meer informatie ↓
€ 450,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1950
m2
64
kamers
3

Meer informatie

Tijdelijke huurwoning beschikbaar in Beverwijk

ben jij op zoek naar woonruimte? Dan is dit de kans. In Beverwijk hebben we een ruimte beschikbaar van zo'n 64m² oppervlakte. Het gaat om een boven- of benedenwoning.

Hoe ziet deze woning eruit?

De boven- en benedenwoningen zijn iets verschillend van indeling. Voor de zekerheid hebben we de plattegronden van beiden ruimtes toegevoegd aan de afbeeldingen. De woning heeft in elk geval twee of drie slaapkamers. Heb jij er maar een of twee nodig? Dan kun je de overige ruimte uiteraard gebruiken voor het inrichten van jouw eigen 'home office' of sportruimte.

Daarnaast heeft de woning natuurlijk ook een woonkamer en keuken. En tenslotte uiteraard de sanitaire voorzieningen: badkamer en separaat toilet.

Maar dat is nog niet alles. De woning heeft ook nog een tuin met schuurtje of dakterras waar je deze zomer lekker kunt genieten!

De ligging in Beverwijk

De woning is erg gunstig gelegen. Buiten dat het in het centrum van Beverwijk ligt, bevindt de woning zich ook op fietsafstand van het Noordzeestrand waar je met de warme dagen veel gebruik van kunt maken (of op koelere dagen heerlijk kunt uitwaaien).

Aan zee

Binnen zo'n 20 minuten fietsen kan jij al een lekkere plons in het zeewater maken of genieten van een romantische zonsondergang in combinatie met een gezonde strandwandeling.

Restaurants en winkels

Heb jij zin om wat leuks te doen? In minder dan 10 minuten lopen kan je al aanschuiven bij meerdere restaurants voor een hapje eten. Een supermarkt vind je op slechts één minuut fietsen, ideaal voor het doen van dagelijkse boodschappen. Daarnaast zijn er natuurlijk drogisterijen en andere winkels in de buurt.

Het openbaar vervoer in de buurt

De bereikbaarheid van deze woning in Beverwijk is zéér goed. Buiten de vele bushaltes is er ook een treinstation aanwezig waarmee je makkelijk van en naar werk, school of familie of vrienden kunt gaan.

Amsterdam om de hoek

Zin in wat anders? Binnen een half uurtje rijden sta je in het centrum van Amsterdam. Hier is genoeg te doen: Maak een rondvaart door de grachten, het Rijksmuseum bezoeken of een kijkje nemen in het huis van Anne Frank. Natuurlijk kun je er ook lekker eten en uitgebreid shoppen.

Kijk je mee?

Gapph VastgoedbeheerBeverwijk vanuit de lucht

Wat zijn de kosten om hier te wonen?

De huurprijs van deze woning bedraagt € 450,- per maand. Deze prijs is exclusief gas, water en elektriciteit.

TIP: Je kunt ook huurtoeslag aanvragen bij de Belastingdienst zodat je maandelijkse kosten nog verder omlaag gaan!

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod