Huurwoning Boxtel

tijdelijk verhuur Leegstandwet

Hertogenstraat

Samenvatting

Tijdelijke huurwoning beschikbaar in Boxtel Ben jij op zoek naar een tijdelijke woonruimte? In het gezellige Boxtel hebben wij per… Meer informatie ↓
€ 565,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1949
m2
100
kamers
5
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Schuur
  •   Berging

Meer informatie

Tijdelijke huurwoning beschikbaar in Boxtel

Ben jij op zoek naar een tijdelijke woonruimte? In het gezellige Boxtel hebben wij per direct deze leuke woning beschikbaar. En goed nieuws, regelmatig komen er nieuwe woningen beschikbaar.

Interesse? Reageer dan nu via jouw 'Mijn Gapph'-account.

Hoe ziet de woning eruit?

Deze leuke woning beschikt over maar liefst 5 kamers. Waaronder uiteraard een heerlijke woonkamer waar je na een dag hard werken kunt relaxen. Heb je groene vingers? Dat komt goed uit want ook een grote achtertuin is part of the deal. Verder is deze woning van alle gemakken voorzien en parkeren doe je makkelijk voor de deur.

De ligging in Boxtel

De woning ligt lekker centraal en dicht bij het gezellige centrum van Boxtel. Binnen 5 minuten wandel je naar de bushalte en binnen het kwartier naar het station van Boxtel. Vanuit daar pak je de trein naar bijvoorbeeld Den Bosch of Eindhoven. De supermarkt is op slechts één minuut fietsafstand, ideaal voor het doen van je dagelijkse boodschappen. Daarnaast zijn er voldoende drogisterijen en andere winkels in de buurt. Het centrum van Boxtel is echt bourgondisch met veel leuke winkeltjes en gezellige cafés en restaurants.

Tot rust komen in de natuur? Dat kan ook!

De Kampina is een uitgestrekt natuurgebied gelegen tussen Boxtel en Oisterwijk. Het is een van de grootste aaneengesloten heide- en bosgebieden in deze regio en biedt diverse flora en fauna. Het landschap is gevarieerd en biedt een aantrekkelijke omgeving voor wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers.

De Kampina is doorkruist met wandel- en fietspaden, waardoor het een populaire bestemming is voor outdooractiviteiten. Er zijn verschillende gemarkeerde routes die bezoekers door de diverse landschappen van het gebied leiden.

Kijk je mee?


Den Bosch en Eindhoven om de hoek!

Zin in wat anders? Dan ga je een dagje naar Den Bosch of Eindhoven. In Eindhoven kun je heel goed shoppen en gezellig stappen! Stratumseind is een populaire straat in Eindhoven en staat bekend als een van de langste caféstraten van Nederland. 's Avonds komen mensen hier samen om te genieten van het bruisende nachtleven. Den Bosch staat bekend om haar gezellige centrum met leuke en bijzondere winkeltjes. Een middagje varen op de Binnendieze is ook zeker een aanrader. Laat je in de avond verrassen door dat leuke kleine eettentje in de dat verborgen straatje, genieten!

Wat zijn de kosten om hier te wonen?

De huurprijs van deze woning bedraagt € 565,- per maand. Deze prijs is exclusief gas, water en elektriciteit.

Voor deze woonruimte geldt dat we passend toewijzen.

Wat is passend toewijzen?

De overheid wil dat je een woning huurt die bij je inkomen past. Als je te veel of te weinig verdient, is het mogelijk dat je niet in aanmerking komt voor een huurwoning omdat deze niet past bij je inkomen. Om dit duidelijker te maken voor zowel verhuurder als huurder, zijn er duidelijke regels opgesteld die vertellen waarvoor je wel en waarvoor je niet in aanmerking komt. Dit is vastgelegd in de Woningwet en we noemen dit ‘Passend Toewijzen’.

Als we ‘passend toewijzen’, dan kijken we naar je huishoudgrootte en naar de hoogte van het verzamelinkomen. We hebben het hieronder schematisch in kaart gebracht. Passend toewijzen

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Wonen in Boxtel

Al jarenlang beheert Gapph in Boxtel op zeer verschillende locaties woonruimtes. Dit gaat van gezamenlijke woonruimtes (in de vorm van kamers) tot vrijstaande huizen. Ook beheren we zowel antikraak woningen als tijdelijke huurwoningen in Boxtel.

Algemene informatie Boxtel

Boxtel is een zeer actieve gemeente en er vinden regelmatig activiteiten en festivals plaats. Zowel in het centrum als in de buurten of parken wordt van alles georganiseerd. De gemeente telt momenteel iets meer dan 24.000 inwoners.

Geschiedenis Boxtel

Al duizend jaar Boxtel Het oudste document waarin er melding wordt gemaakt van de plaats stamt uit 1100. Toen werd Boxtel geschreven als Buxtel of Buchestelle.

Kasteel Stapelen

Ook erg oud is Kasteel Stapelen. Het ligt aan de rand van het centrum en is toegankelijk via het naastgelegen park. Het kasteel werd rond 1300 gebouwd en werd tot vrij recent bewoond door een tiental paters Assumptionisten.

Heilig Bloedprocessie Boxtel

Boxtel is lokaal ook erg bekend om de Heilig Bloedprocessie. Het verhaal van de bloedprocessie startte al eeuwen terug. Een van de priesters stootte rond het jaar 1380 een kelk met wijn om. De vlekken die die wijn veroorzaakte gingen nooit meer uit de kleden die eronder lagen. Op zijn sterfbed gaf de priester aan de kasteelheer door wat er was gebeurt en sindsdien zouden de doeken getoond worden aan het publiek.

Jaarlijks probeert een grote groep vrijwilligers deze Heilig Bloedprocessie opnieuw te vieren. Het is een grote optocht waarbij iedereen verkleed is end eel neemt aan deze stoet. Helaas, door regenval komt het regelmatig voor dat de optocht niet door kan gaan. De kleding die wordt gedragen schijnt kwetsbaar te zijn. Als de optocht wel doorgaat, loopt heel Boxtel uit.

Huren in Boxtel

Naast de antikraakwoonruimtes verhuurt Gapph ook woonruimte in Boxtel. Zo zijn er vrijstaande huurwoningen maar ook kamers. Deze kamers bevinden zich in grote panden. Vaak zijn dit schoolgebouwen of voormalige zorginstellingen. Een paar voorbeelden zijn het pand Lindenlust, Şefkat of een oude zorglocatie aan de Albinonistraat. De huurprijzen van Boxtel voor sociale huurwoningen liggen rond de 600 euro per maand. Huurhuizen uit de private sector kosten maandelijks bijna 1300 euro.

Uitgelicht aanbod