Tijdelijk verhuur Leegstandwet Boxtel

Helaas!
Deze huurwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woning in Boxtel wel!
Meer info

Samenvatting

Tijdelijke woonruimte beschikbaar in Boxtel In De Molenwiek, een voormalig woon-zorgcentrum, komt een leuke studio vrij. Ben jij op zoek… Meer informatie ↓
€ 355,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1970
m2
25
kamers
2
  •   Parkeergelegenheid

Meer informatie

Tijdelijke woonruimte beschikbaar in Boxtel

In De Molenwiek, een voormalig woon-zorgcentrum, komt een leuke studio vrij. Ben jij op zoek naar een fijne plek om te wonen? Ben je sociaal ingesteld en vind je het leuk samen met andere bewoners zorg te dragen voor deze locatie? 

Reageer dan nu via jouw 'Mijn Gapph'-account.

Wonen in Boxtel

De Molenwiek is gelegen aan de rand van de naoorlogse wijk Selissenwal in Boxtel. In deze wijk vind je een winkelcentrum met een breed aanbod aan winkels, zoals een supermarkt, bloemenzaak, kapper en kledingzaak. Ideaal voor het doen van je dagelijkse boodschappen. Het centrum van Boxtel is echt bourgondisch met veel leuke winkeltjes en gezellige cafés en restaurants.

De ligging en bereikbaarheid van Boxtel

Binnen twee minuten wandel je naar de bushalte en binnen het kwartier naar het station van Boxtel. Vanuit daar pak je de trein naar bijvoorbeeld Den Bosch of Eindhoven. Heb je een auto? De snelweg richting 's-Hertogenbosch of Eindhoven is snel te bereiken.

Den Bosch en Eindhoven om de hoek!

Eindhoven is natuurlijk de stad om lekker te shoppen en gezellig te stappen! Stratumseind is een populaire straat in het centrum en staat bekend als een van de langste caféstraten van Nederland. 's Avonds komen mensen hier samen om te genieten van het bruisende nachtleven. Den Bosch staat bekend om haar gezellige centrum met leuke en bijzondere winkeltjes. Een middagje varen op de Binnendieze is ook zeker een aanrader. Laat je in de avond verrassen door dat leuke kleine eettentje in de dat verborgen straatje, genieten!

Tot rust komen in de natuur? Dat kan ook!

De Kampina is een uitgestrekt natuurgebied gelegen tussen Boxtel en Oisterwijk. Het is een van de grootste aaneengesloten heide- en bosgebieden in deze regio en biedt diverse flora en fauna. Het landschap is gevarieerd en biedt een aantrekkelijke omgeving voor wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers.

De Kampina is doorkruist met wandel- en fietspaden, waardoor het een populaire bestemming is voor outdooractiviteiten. Er zijn verschillende gemarkeerde routes die bezoekers door de diverse landschappen van het gebied leiden.

Kijk je mee?


Hoe ziet het pand eruit?

Als je hier komt wonen krijg je de beschikking over een eigen ruimte: een woon- en slaapkamer, doucheruimte met toilet en klein keukenblokje. De studio kent een totale oppervlakte van ongeveer 25m². Koken doe je in de daarvoor bestemde gezamenlijke ruimte. Ook is er een huiskamer voor gezamenlijk gebruik. Ideaal om in de avond gezellig samen een spelletje te spelen of te relaxen.

Wat betaal je voor deze studio in Boxtel

Voor deze studio betaal je maandelijkse een huurprijs van € 355,- en bedrag van € 71,50 aan servicekosten.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Wonen in Boxtel

Al jarenlang beheert Gapph in Boxtel op zeer verschillende locaties woonruimtes. Dit gaat van gezamenlijke woonruimtes (in de vorm van kamers) tot vrijstaande huizen. Ook beheren we zowel antikraak woningen als tijdelijke huurwoningen in Boxtel.

Algemene informatie Boxtel

Boxtel is een zeer actieve gemeente en er vinden regelmatig activiteiten en festivals plaats. Zowel in het centrum als in de buurten of parken wordt van alles georganiseerd. De gemeente telt momenteel iets meer dan 24.000 inwoners.

Geschiedenis Boxtel

Al duizend jaar Boxtel Het oudste document waarin er melding wordt gemaakt van de plaats stamt uit 1100. Toen werd Boxtel geschreven als Buxtel of Buchestelle.

Kasteel Stapelen

Ook erg oud is Kasteel Stapelen. Het ligt aan de rand van het centrum en is toegankelijk via het naastgelegen park. Het kasteel werd rond 1300 gebouwd en werd tot vrij recent bewoond door een tiental paters Assumptionisten.

Heilig Bloedprocessie Boxtel

Boxtel is lokaal ook erg bekend om de Heilig Bloedprocessie. Het verhaal van de bloedprocessie startte al eeuwen terug. Een van de priesters stootte rond het jaar 1380 een kelk met wijn om. De vlekken die die wijn veroorzaakte gingen nooit meer uit de kleden die eronder lagen. Op zijn sterfbed gaf de priester aan de kasteelheer door wat er was gebeurt en sindsdien zouden de doeken getoond worden aan het publiek.

Jaarlijks probeert een grote groep vrijwilligers deze Heilig Bloedprocessie opnieuw te vieren. Het is een grote optocht waarbij iedereen verkleed is end eel neemt aan deze stoet. Helaas, door regenval komt het regelmatig voor dat de optocht niet door kan gaan. De kleding die wordt gedragen schijnt kwetsbaar te zijn. Als de optocht wel doorgaat, loopt heel Boxtel uit.

Huren in Boxtel

Naast de antikraakwoonruimtes verhuurt Gapph ook woonruimte in Boxtel. Zo zijn er vrijstaande huurwoningen maar ook kamers. Deze kamers bevinden zich in grote panden. Vaak zijn dit schoolgebouwen of voormalige zorginstellingen. Een paar voorbeelden zijn het pand Lindenlust, Şefkat of een oude zorglocatie aan de Albinonistraat. De huurprijzen van Boxtel voor sociale huurwoningen liggen rond de 600 euro per maand. Huurhuizen uit de private sector kosten maandelijks bijna 1300 euro.

Uitgelicht aanbod