Huurwoning Breda

tijdelijk verhuur Leegstandwet

Baliëndijk

Samenvatting

Tijdelijke woonruimte beschikbaar in Breda Op zoek naar een woning in Breda? Per direct hebben wij een leuke woning beschikbaar!… Meer informatie ↓
€ 400,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1971
m2
55
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid
  •   Balkon
  •   Berging
  •   2e toilet

Meer informatie

Tijdelijke woonruimte beschikbaar in Breda

Op zoek naar een woning in Breda? Per direct hebben wij een leuke woning beschikbaar!

De ligging en bereikbaarheid van Breda

Dit complex ligt aan de rand van het centrum van Breda. Met de fiets zit je namelijk binnen 8 minuten in het centrum, en met de auto binnen 5 minuten. In het gezellige centrum van Breda vind je naast de grote winkelketens ook kleine boetiekjes en gezellige terrassen.

Over Breda

Ook is het de moeite waard om de rijke geschiedenis van Breda te ontdekken. Doe dit bijvoorbeeld door een bezoek te brengen aan de imposante Grote Kerk, het middeleeuwse Begijnhof, of het prachtige Kasteel van Breda, dat dienst doet als Koninklijke Militaire Academie. Dwaal door de sfeervolle straatjes van het historische stadscentrum en ontdek de architectuur uit verschillende tijdperken.

Voor je dagelijkse boodschappen hoef je niet naar het centrum; op twee minuten loopafstand van de woning vind je een supermarkt. Reis je met het openbaar vervoer? In de omgeving vind je meerdere bushaltes, en met de fiets zit je in 10 minuten op het station van Breda.


Gapph Together

Naast het feit dat je in een fijne woning woont, bevind je je ook in een hele fijne buurt. Wij vinden het daarom belangrijk om samen te zorgen voor een goede en prettige leefomgeving. Draag jij graag je steentje bij aan de maatschappij en vind je het leuk om iets te doen voor een ander? Denk aan een klusje voor je oudere buurvrouw of helpen bij een opruimactie? Dan zoeken wij jou!

Hoe zien de woonruimtes in Breda eruit?

Dit appartement van ongeveer 55 m² beschikt over een ruime woonkamer, badkamer, een separaat toilet, balkon en een berging voor je spullen. Goed om te weten is dat je je auto gratis voor de deur kunt parkeren en dat er een inpandige fietsenstalling aanwezig is.

Wat kost wonen in Breda via Gapph?

Je krijgt van ons een contract op basis van de Leegstandwet. De maandelijkse kosten bedragen € 400,- per maand, exclusief gas, water en elektra. Daarnaast betaal je ook nog € 175,- per maand aan servicekosten.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod