Huurwoning Breukelen

tijdelijk verhuur Leegstandwet

Julianastraat

Samenvatting

Tijdelijke huurwoning beschikbaar in Breukelen Ben jij op zoek naar een tijdelijke woonruimte? In Breukelen hebben wij per direct deze… Meer informatie ↓
€ 625,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1951
m2
95
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Schuur
  •   Zolder

Meer informatie

Tijdelijke huurwoning beschikbaar in Breukelen

Ben jij op zoek naar een tijdelijke woonruimte? In Breukelen hebben wij per direct deze leuke hoekwoning beschikbaar. We vertellen je graag wat meer over deze plek!

Hoe ziet de woning eruit?

Deze leuke woning beschikt over meerdere kamers. Waaronder uiteraard een heerlijke woonkamer waar je na een dag hard werken kunt relaxen. Heb je groene vingers? Dat komt goed uit want ook een grote achtertuin is part of the deal. Verder is deze woning van alle gemakken voorzien en parkeren doe je makkelijk voor de deur.

De ligging in Breukelen

De woning ligt lekker centraal en dicht bij het gezellige centrum van Breukelen. Binnen 5 minuten wandel je naar de bushalte en met 20 minuutjes sta je op het treinstation van Breukelen. Vanuit daar pak je de trein naar bijvoorbeeld Amsterdam of Utrecht. De supermarkt is op slechts één minuut fietsafstand, ideaal voor het doen van je dagelijkse boodschappen. 

Het centrum van Breukelen heeft een charmante uitstraling met historische gebouwen en grachten. De Kerkbrink is het centrale plein van Breukelen, omringd door historische gebouwen en de Sint Pieterskerk. Dit plein is vaak het middelpunt van lokale activiteiten en evenementen. Een fijne plek om even te ontspannen op een van de terrasjes langs de grachten. Daarnaast zijn er heel veel boetieks, cafés en restaurants te vinden. Hier kun je genieten van lokale gerechten.

Tot rust komen in de natuur? Dat kan ook!

Op korte afstand van Breukelen liggen de Loosdrechtse Plassen, een uitgestrekt merengebied met tal van mogelijkheden voor watersport, zoals zeilen, kanoën en varen. Het is ook een populaire plek om te wandelen en te fietsen langs de oevers. De Vecht is een schilderachtige rivier die door Breukelen stroomt en deel uitmaakt van de Vechtstreek. Langs de oevers van de rivier vind je prachtige landgoederen, historische buitenplaatsen en pittoreske dorpjes. Het is een ideale omgeving voor wandelingen en fietstochten.

Kijk je mee?


Amsterdam en Utrecht om de hoek!

Zin in wat anders? Dan ga je een dagje naar Amsterdam of Utrecht. Amsterdam is een bruisende stad vol culturele diversiteit en historische charme. Wandel door de kronkelende grachten, bezoek het Rijksmuseum of het Van Gogh Museum of geniet van de levendige sfeer op de vele pleinen. 

Utrecht, met zijn pittoreske grachten, eeuwenoude kerken en bruisende sfeer, is een stad die barst van de charme. Hier kun je dwalen door sfeervolle steegjes, de indrukwekkende Domtoren beklimmen of genieten van diverse culinaire ervaringen in gezellige eetgelegenheden.

Wat zijn de kosten om hier te wonen?

De huurprijs van deze woning bedraagt € 625,- per maand. Deze prijs is exclusief gas, water en elektriciteit.

Voor deze woonruimte geldt dat we passend toewijzen.

Wat is passend toewijzen?

De overheid wil dat je een woning huurt die bij je inkomen past. Als je te veel of te weinig verdient, is het mogelijk dat je niet in aanmerking komt voor een huurwoning omdat deze niet past bij je inkomen. Om dit duidelijker te maken voor zowel verhuurder als huurder, zijn er duidelijke regels opgesteld die vertellen waarvoor je wel en waarvoor je niet in aanmerking komt. Dit is vastgelegd in de Woningwet en we noemen dit ‘Passend Toewijzen’.

Als we ‘passend toewijzen’, dan kijken we naar je huishoudgrootte en naar de hoogte van het verzamelinkomen. We hebben het hieronder schematisch in kaart gebracht. Passend toewijzen

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod