Capelle aan den IJssel

tijdelijk verhuur Leegstandwet

Narcisstraat

Samenvatting

Let op! Voor deze woonruimte zijn we specifiek op zoek naar bewoners met een leeftijd tussen de 18 en 27… Meer informatie ↓
€ 385,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1964
m2
38
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid
  •   Balkon

Meer informatie

Let op! Voor deze woonruimte zijn we specifiek op zoek naar bewoners met een leeftijd tussen de 18 en 27 jaar.

In het gezellige Capelle aan den IJssel beheren wij deze benedenwoning. De benedenwoning heeft een woonoppervlakte van net geen 40 vierkante meter verspreid over de ruime woonkamer, keuken, één slaapkamer en badkamer. Je hebt in de keuken veel natuurlijke lichtinval die via de ramen aan de voorkant van de woning de keuken binnenvalt. Vanaf de woonkamer kun je genieten van de tuin die door de grote ramen een verlenging van je woonkamer lijkt te zijn.

Over de woonomgeving

Capelle aan den IJssel is gelegen aan de Hollandsche IJssel. De gemeente strekt zich uit langs deze rivier tot aan de monding in de Nieuwe Maas. Daarnaast kent de gemeente Capelle aan den IJssel enkele winkelcentra, waaronder De Koperwiek, De Terp, Slotplein en de Scholver. Rond de Koperwiek, het grootste winkelcentrum, is een nieuw stadscentrum ontstaan, met een theater, de bibliotheek en het gemeentehuis. Dit winkelcentrum vind je op loopafstand. Uiteraard ligt Rotterdam letterlijk om de hoek.

Gapph VastgoedbeheerCapelle aan den IJssel

Maandelijkse kosten

Je kunt al in deze woonruimte verblijven voor een maandelijkse kosten van
€ 385,- per maand. Dit bedrag is exclusief gas, water en elektra. Ook komen er € 8,77 aan servicekosten bij per maand.

De getoonde foto's van de binnenzijde zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod