Huurwoning Delft

tijdelijk verhuur Leegstandwet

Meermanstraat

Samenvatting

Over de woning Dit ruimte appartement beschikt over een woonkamer, keuken, badkamer met separaat toilet en twee slaapkamers. Het appartement… Meer informatie ↓
€ 520,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1962
m2
60
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid
  •   Balkon
  •   Berging

Meer informatie

Over de woning

Dit ruimte appartement beschikt over een woonkamer, keuken, badkamer met separaat toilet en twee slaapkamers. Het appartement heeft een balkon met een prachtig uitzicht over Delft (afhankelijk van de verdieping uiteraard).

De achterzijde van het appartementencomplex grenst aan een groen hofje met speeltuin. Ook is er meer dan voldoende parkeergelegenheid in de straat, zodat er altijd een plekje is voor je auto.

Over de woonomgeving

Delft is een bruisende plek om te wonen. Vele plekken in Delft zijn reeds gemoderniseerd en de wijk heeft de afgelopen jaren veel vergroening ondergaan.

Onder het appartementencomplex op de begane grond zijn een aantal lokale winkels gevestigd waar je gemakkelijk je dagelijkse boodschappen kunt doen. Daarnaast zit winkelcentrum De Hoven Passage op loopafstand. Je kunt hier heerlijk shoppen bij diverse soorten winkels én genieten van een goed restaurant. Tegenover het winkelcentrum ook zit een sportschool en kapperszaak. 

Bereikbaarheid
Delft is eenvoudig te bereiken met de fiets en het openbaar vervoer. In de wijk zijn diverse opstappunten voor de tram en de metro. Het centraal station van Delft ligt op slechts 10 minuten lopen van de woonruimte!

Gapph Vastgoedbeheertitel

Maandelijkse kosten

De huurprijs bedraagt € 520,- per maand (exclusief gas, water en elektra).
Naast deze kosten wordt er maandelijks € 145,18,- aan servicekosten in rekening gebracht. Dit bedrag is al inclusief stookkosten! Wel zo fijn. 

Let op: Foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van het beschikbare woningaanbod.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod