Huurwoning Delft

tijdelijk verhuur Leegstandwet

Palamedesstraat

Samenvatting

Over de woning Vanaf de galerij kom je binnen bij je appartement, zodra je binnen komt loop je via de… Meer informatie ↓
€ 570,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1960
m2
61
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid
  •   Balkon

Meer informatie

Over de woning

Vanaf de galerij kom je binnen bij je appartement, zodra je binnen komt loop je via de hal richting de woonkamer, keuken of naar een van de twee slaapkamers. Daarnaast heb je de beschikking over een toilet en douche (separaat van elkaar).

Over parkeren hoef je je geen zorgen te maken, met een parkeerplaats voor de deur is er altijd voldoende ruimte voor jou auto.

Over de woonomgeving

Op loopafstand van deze woning vind je een supermarkt en diverse andere winkels. Met trams, bussen en twee treinstations ben je ook met het openbaar vervoer snel op iedere gewenste locatie. In deze studentenstad valt veel te beleven! Delft is een prachtige stad met een rijke historie midden in de provincie Zuid-Holland. Delft staat natuurlijk bekend om het Delfts Blauw, een prachtig aardewerk wat al eeuwenlang in de stad gemaakt wordt. Daarnaast komen er veel grote kunstenaars en wetenschappers uit deze stad.

Maandelijkse kosten

De huurprijs bedraagt € 520,- per maand exclusief gas, water en elektra.
Naast deze kosten wordt er maandelijks een niet verrekenbaar bedrag van € 25,93 aan servicekosten gevraagd.

Let op: Foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van het beschikbare woningaanbod.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod