Huurwoning Delft

tijdelijk verhuur Leegstandwet

Teding van Berkhoutlaan

Samenvatting

Over de woning Ervaar de charme van Delft in een van onze appartementen! Je vindt deze woning op eerste verdieping… Meer informatie ↓
€ 520,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1962
m2
75
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid
  •   Balkon

Meer informatie

Over de woning

Ervaar de charme van Delft in een van onze appartementen! Je vindt deze woning op eerste verdieping en op loopafstand van de TU Delft! De woning is netjes onderhouden en gestoffeerd. Heb je veel spullen? Geen probleem deze woning heeft genoeg ingebouwde kastruimte om te vullen! Ook heeft e woning een berging. 

Over de woonomgeving

Delft is een prachtige stad met een rijke historie midden in de provincie Zuid-Holland. Delft staat natuurlijk bekend om het Delfts Blauw, een prachtig aardewerk wat al eeuwenlang in de stad gemaakt wordt. Natuurlijk staat Delft ook bekend als studentenstad en kun je hier heerlijk genieten van verschillende evenementen, kroegen en restaurants in de omgeving.

Gapph Vastgoedbeheertitel

Maandelijkse kosten

De huurprijs bedraagt € 520,- per maand (exclusief gas, water en elektra).
Naast deze kosten wordt er maandelijks een bedrag van € 136,08 aan servicekosten gevraagd. 

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod