Huurwoning Delft

tijdelijk verhuur Leegstandwet

Papsouwselaan

Samenvatting

Over de woonruimte Op zoek naar een woning in Delft? Dit centraal gelegen appartement aan de Papsouwselaan in Delft is… Meer informatie ↓
€ 534,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1962
m2
68
kamers
2
  •   Parkeergelegenheid
  •   Balkon

Meer informatie

Over de woonruimte

Op zoek naar een woning in Delft? Dit centraal gelegen appartement aan de Papsouwselaan in Delft is beschikbaar en jij kunt er wonen! Het tweekamerappartement heeft een woonoppervlakte van 63 vierkante meter. De binnenkomst van de woning is afgesloten van de hal, zodat je eventuele kou goed buiten houdt.

Poptahof-Noord

Het appartement heeft een ruime woonkamer, een nette keuken en één slaapkamer. Het toilet is separaat van de douche. Ook heeft het appartement een balkon met een verbluffend uitzicht over de woonwijk Poptahof-Noord.

Het appartementencomplex beschikt over een fietsenstalling en er voldoende parkeergelegenheid om je auto voor de deur te parkeren. Ook is de woonruimte per lift én trap te bereiken. 

Wonen in Delft

Delft is een bruisende plek om te wonen. Vele plekken in Delft zijn reeds gemoderniseerd en de wijk heeft de afgelopen jaren al veel vergroening ondergaan. 

Onder het appartementencomplex op de begane grond zijn een aantal lokale winkels gevestigd waar je gemakkelijk je dagelijkse boodschappen kunt doen. Daarnaast zit winkelcentrum de Hoven Passage op loopafstand. Je kunt hier heerlijk shoppen bij diverse soorten winkels én genieten van een goed restaurant. Tegenover het winkelcentrum ook zit een sportschool en kapperszaak. 

Alle plekken in Delft zijn goed te bereiken met de fiets of het openbaar vervoer. In de wijk zijn diverse opstappunten voor de tram en de metro die je naar alle punten van de stad brengen. Het centraal station van Delft ligt op  slechts 10 minuten lopen van de woonruimte. 

De maandelijkse kosten

De huurprijs van dit mooie appartement in Delft bedraagt € 524,- per maand (Exclusief gas, water en elektra). Naast maandelijkse kosten wordt er een niet-verrekenbaar bedrag van € 247,23 aan servicekosten in rekening gebracht. In dit bedrag zijn stookkosten reeds verrekend!

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod