Huurwoning Delft

tijdelijk verhuur Leegstandwet

Papsouwselaan

Samenvatting

Over deze woonruimte Wil jij graag in de mooie stad Delft wonen? Dan heeft Interveste de perfecte woonruimte voor jou.… Meer informatie ↓
€ 534,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1962
m2
81
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Balkon
  •   Berging

Meer informatie

Over deze woonruimte

Wil jij graag in de mooie stad Delft wonen? Dan heeft Interveste de perfecte woonruimte voor jou. Dit ruime vierkamerappartement is gelegen in de wijk Poptahof-Noord, te Delft.

En van binnen?

De binnenkomst van de woning is afsluitbaar van de hal, waardoor je eventuele kou goed buiten houdt. Wel zo fijn!
Het appartement heeft een ruime woonkamer met een balkon waar je in de avonden nog even heerlijk kunt nagenieten van het zonnetje. De woning beschikt over een badkamer en een separaat toilet. Ook heeft het appartement drie slaapkamers die je bijvoorbeeld kunt omtoveren tot een extra kleedkamer óf kunt inrichten tot een fijne thuiswerkplek. Tal van mogelijkheden voor deze toffe woonruimte dus!

De woonomgeving van het appartement

Delft is een bruisende plek om te wonen. Vele plekken in Delft zijn reeds gemoderniseerd en de wijk heeft de afgelopen jaren veel vergroening ondergaan. 

Onder het appartementencomplex op de begane grond zijn een aantal lokale winkels gevestigd waar je gemakkelijk je dagelijkse boodschappen kunt doen. Daarnaast zit winkelcentrum De Hoven Passage op loopafstand. Je kunt hier heerlijk shoppen bij diverse soorten winkels én genieten van een goed restaurant. Tegenover het winkelcentrum ook zit een sportschool en kapperszaak.

Bereikbaarheid vanaf de woning

Delft is eenvoudig te bereiken met de fiets en het openbaar vervoer. In de wijk zijn diverse opstappunten voor de tram en de metro. Het centraal station van Delft ligt op slechts 10 minuten lopen van de woonruimte!

Wat kost tijdelijk huren in Delft bij Interveste?

De huurprijs van dit ruime appartement bedraagt € 534,- per maand (Exclusief gas, water en licht). Naast maandelijkse kosten wordt er een bedrag van € 252,23 aan servicekosten in rekening gebracht. In dit bedrag zijn stookkosten reeds verrekend, wel zo fijn!

LET OP: De betreffende foto's van de woonruimte zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken van het beschikbare aanbod.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod