Tijdelijk verhuur Leegstandwet Den Bosch

Helaas!
Deze huurwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woningen in Den Bosch wel!
Alle woonruimtes

Samenvatting

Appartement beschikbaar in Den Bosch Ben jij op zoek naar een tijdelijke woonruimte? In het gezellige en Bourgondische Den Bosch… Meer informatie ↓
€ 275,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1984
m2
25
kamers
2

Meer informatie

Appartement beschikbaar in Den Bosch

Ben jij op zoek naar een tijdelijke woonruimte? In het gezellige en Bourgondische Den Bosch hebben wij per direct dit leuke appartement beschikbaar. Interesse? Reageer dan nu via jouw 'Mijn Gapph'-account.

Hier kom jij te wonen

Als je hier komt wonen, krijg je de beschikking over een eigen woon/slaapkamer van gemiddeld 25m². Er zijn twee verschillende types beschikbaar. De prijs varieert afhankelijk van de grootte, maar ligt tussen de € 275,- en € 395,- per maand.

In deze ruimte kun je creatief zijn met de indeling en de ruimte aanpassen aan je eigen behoeften en voorkeuren. Je kunt verschillende zones creëren voor wonen, werken, ontspannen en meer.

Mogen je wat tips geven?

Wonen in een ruimte waar je zowel slaapt als leeft, vraagt om slimme indelingskeuzes die jouw persoonlijke stijl en behoeften weerspiegelen. Gelukkig biedt deze knusse woon/slaapkamer van gemiddeld 25m² tal van mogelijkheden om jouw eigen unieke ruimte te creëren.

Overweeg bijvoorbeeld het gebruik van multifunctionele meubels, zoals een slaapbank of een opklapbaar bed, die overdag dienen als comfortabele zitplaats en 's nachts worden omgetoverd tot een gezellig slaapgedeelte. Dit maximaliseert de beschikbare ruimte en geeft je de flexibiliteit om de kamer te gebruiken zoals jij dat wilt.

Daarnaast kun je met slimme opbergoplossingen en scheidingswanden verschillende functionele zones creëren, zoals een gezellige zithoek, een praktische werkruimte en een knus slaapgedeelte. Denk aan boekenplanken, roomdividers of gordijnen om de ruimte op te delen en privacy te creëren zonder afbreuk te doen aan de openheid van de kamer.

Laat je creativiteit de vrije loop en personaliseer de ruimte met decoratieve accenten, zoals kleurrijke kussens, kunstwerken aan de muur en sfeervolle verlichting die de ruimte karakter geven en een gezellige sfeer creëren.

Kortom, met een beetje inventiviteit en creativiteit kun je deze woon/slaapkamer omtoveren tot een stijlvolle en functionele ruimte die perfect aansluit bij jouw levensstijl en persoonlijke smaak.

Wonen in Den Bosch

Wonen in Den Bosch is een geweldige ervaring. Deze historische stad combineert rijke cultuur met moderne gemakken. Je kunt er genieten van prachtige middeleeuwse architectuur, gezellige cafés en restaurants aan de sfeervolle grachten, en de levendige markt. Bovendien is het bourgondische leven in Den Bosch een ware traktatie, met de beroemde Bossche bollen en talloze culinaire hoogstandjes. Het is een stad die je direct een warm thuisgevoel geeft!

In het centrum van Den Bosch kun je heerlijk winkelen in de gezellige straten en boetiekjes. Bezoek de indrukwekkende Sint-Janskathedraal en maak een historische rondvaart over de Binnendieze. Geniet van een terrasje op de sfeervolle Markt en proef de lokale specialiteit, de Bossche bol, bij bakkerij Jan de Groot. Het Noordbrabants Museum biedt boeiende kunst- en cultuurhistorische tentoonstellingen.

Kijk je mee?

De Bossche Broek om de hoek!

Het Bossche Broek is een prachtig natuurgebied aan de rand van Den Bosch dat bekend staat om zijn uitgestrekte moerasgebieden, groene weilanden en schilderachtige wandelpaden. Dit gebied biedt niet alleen een oase van rust en natuurschoon, maar ook tal van recreatieve mogelijkheden voor bezoekers.

Een populaire hotspot in de buurt van het Bossche Broek is de Pettelaarse Schans, een historische vesting die dateert uit de 17e eeuw. Hier kun je wandelen langs de oude verdedigingswallen en genieten van prachtige uitzichten over het omringende landschap. Bovendien is de Pettelaarse Schans een geliefde plek voor picknicks en buitenactiviteiten, vooral in de zomermaanden.

Daarnaast is het Bossche Broek ook een paradijs voor vogelliefhebbers en natuurfotografen, met een overvloed aan vogelsoorten en andere wilde dieren die hier hun thuis hebben gevonden. Vogelspotters kunnen hier genieten van het observeren van diverse vogelsoorten, waaronder eenden, reigers, roofvogels en zelfs zeldzamere soorten zoals de ijsvogel.

Wat betaal je voor dit appartement in Den Bosch via Gapph?

De maandelijkse kosten liggen tussen € 275,- en € 395,-. Daarnaast betaal je maandelijks een bedrag van € 120,50 aan servicekosten.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Wonen in 's-Hertogenbosch

Wil je weten hoe mooi het kan zijn om te wonen in 's-Hertogenbosch? Misschien dat dit drone filmpje een mooi beeld geeft.

Gapph VastgoedbeheerDen Bosch vanuit de lucht

Uitgelicht aanbod