Huurwoning Den Bosch

tijdelijk verhuur Leegstandwet

Berewouthof

Samenvatting

Appartement in het centrum van Den Bosch Ben jij op zoek naar een tijdelijke woonruimte? In het oh zo gezellige… Meer informatie ↓
€ 395,- p.m.
Maximale huurtoeslag  € 242,- 
anno
1890
m2
45
kamers
2

Meer informatie

Appartement in het centrum van Den Bosch

Ben jij op zoek naar een tijdelijke woonruimte? In het oh zo gezellige Den Bosch hebben wij per direct dit leuke appartement beschikbaar.

Interesse? Reageer dan nu via jouw 'Mijn Gapph'-account.

Hier kom jij te wonen

Als je hier komt wonen, krijg je de beschikking over een eigen woon- en slaapkamer van gemiddeld 45m². Je heb de voorzieningen voor jezelf!

Wonen in Den Bosch

Wonen in Den Bosch is een geweldige ervaring. Deze historische stad combineert rijke cultuur met moderne gemakken. Je kunt er genieten van prachtige middeleeuwse architectuur, gezellige cafés en restaurants aan de sfeervolle grachten, en de levendige markt. Bovendien is het bourgondische leven in Den Bosch een ware traktatie, met de beroemde Bossche bollen en talloze culinaire hoogstandjes. Het is een stad die je direct een warm thuisgevoel geeft!

In het centrum van Den Bosch kun je heerlijk winkelen in de gezellige straten en boetiekjes. Bezoek de indrukwekkende Sint-Janskathedraal en maak een historische rondvaart over de Binnendieze. Geniet van een terrasje op de sfeervolle Markt en proef de lokale specialiteit, de Bossche bol, bij bakkerij Jan de Groot. Het Noordbrabants Museum biedt boeiende kunst- en cultuurhistorische tentoonstellingen.

Kijk je mee?


De Bossche Broek om de hoek!

Het Bossche Broek is een prachtig natuurgebied aan de rand van Den Bosch dat bekend staat om zijn uitgestrekte moerasgebieden, groene weilanden en schilderachtige wandelpaden. Dit gebied biedt niet alleen een oase van rust en natuurschoon, maar ook tal van recreatieve mogelijkheden voor bezoekers.

Een populaire hotspot in de buurt van het Bossche Broek is de Pettelaarse Schans, een historische vesting die dateert uit de 17e eeuw. Hier kun je wandelen langs de oude verdedigingswallen en genieten van prachtige uitzichten over het omringende landschap. Bovendien is de Pettelaarse Schans een geliefde plek voor picknicks en buitenactiviteiten, vooral in de zomermaanden.

Daarnaast is het Bossche Broek ook een paradijs voor vogelliefhebbers en natuurfotografen, met een overvloed aan vogelsoorten en andere wilde dieren die hier hun thuis hebben gevonden. Vogelspotters kunnen hier genieten van het observeren van diverse vogelsoorten, waaronder eenden, reigers, roofvogels en zelfs zeldzamere soorten zoals de ijsvogel.

Leuke hotspots in Den Bosch centrum

Ontdek het bruisende hart van Den Bosch met zijn gezellige terrassen op de Markt, historische grachten van de Binnendieze en charmante buurt De Uilenburg. Verrijk je kennis in het Noordbrabants Museum en geniet van groene rust in het stadspark De Bossche Broek. Sluit je dag af met culturele hoogtepunten in de Verkadefabriek en ontspannen avonden op het levendige plein De Parade. In Den Bosch is er altijd iets nieuws te beleven en te ontdekken!

Wat betaal je voor dit appartement in Den Bosch via Gapph?

De maandelijkse kosten bedragen € 395,-. Daarnaast betaal je maandelijks een bedrag van € 143,50 aan servicekosten.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Wonen in 's-Hertogenbosch

Wil je weten hoe mooi het kan zijn om te wonen in 's-Hertogenbosch? Misschien dat dit drone filmpje een mooi beeld geeft.

Gapph VastgoedbeheerDen Bosch vanuit de lucht

Uitgelicht aanbod