Huurwoning Deventer

tijdelijk verhuur Leegstandwet

Eleonorastraat

Samenvatting

Tijdelijke woonruimte beschikbaar in Deventer Op zoek naar een woonruimte in Deventer? Dit fijne appartement is per direct beschikbaar. Interesse?… Meer informatie ↓
€ 443,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1963
m2
72
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin

Meer informatie

Tijdelijke woonruimte beschikbaar in Deventer

Op zoek naar een woonruimte in Deventer? Dit fijne appartement is per direct beschikbaar. Interesse? Reageer dan nu via jouw 'Mijn Gapph'-account.

De ligging en bereikbaarheid van het Deventer

De woonruimte ligt in een rustige, gezellige woonwijk. Even wat boodschappen nodig? Het winkelcentrum bevindt zich op nog geen 5 minuten loopafstand. Als je een auto hebt, kun je deze makkelijk voor de deur parkeren!

Naast dat je makkelijk de bus kunt pakken sta je met de fiets binnen een paar minuten in het gezellige centrum! Hert centrum van Deventer heeft alles voor een geslaagd dagje shoppen. Naast de grote winkelketens vind je er ook veel leuke en verrassende winkeltjes. Als sinds de vroege middeleeuwen was er een markthandel in de stad. Benieuwd naar de markt? In Deventer is er elke dinsdag tot en met zaterdag een markt. Super gezellig!


Hoe zien de woonruimte in Deventer eruit? 

Dit appartement beschikt over drie kamers, een ruime woonkamer, keuken en badkamer en een balkon.

Naast dat je in een fijne woning woont, woon je ook in een hele fijne buurt. Wij vinden het daarom belangrijk om samen te zorgen voor een goede en fijne leefomgeving. Dus draag jij graag je steentje bij aan de maatschappij, vind je het leuk om iets te doen voor een ander? Denk aan een klusje voor je (oudere) buurvrouw of te helpen bij een opruimactie? Dan zoeken wij jou!

Wat kost wonen in Deventer bij Gapph? 

Je krijgt van ons een tijdelijk contract op basis van de Leegstandwet. De maandelijkse kosten zijn € 442,36. Dit is exclusief de kosten voor gas, water en elektra. Ook hebben wij in deze wijk regelmatig vergelijkbare bovenwoningen beschikbaar met een balkon. De maandelijkse kosten hiervan zijn € 475,06. Dit is exclusief de kosten voor gas, water en elektra.

Voor deze woonruimte geldt dat we passend toewijzen.

Wat is passend toewijzen?

De overheid wil dat je een woning huurt die bij je inkomen past. Als je te veel of te weinig verdient, is het mogelijk dat je niet in aanmerking komt voor een huurwoning omdat deze niet past bij je inkomen. Om dit duidelijker te maken voor zowel verhuurder als huurder, zijn er duidelijke regels opgesteld die vertellen waarvoor je wel en waarvoor je niet in aanmerking komt. Dit is vastgelegd in de Woningwet en we noemen dit ‘Passend Toewijzen’.

Als we ‘passend toewijzen’, dan kijken we naar je huishoudgrootte en naar de hoogte van het verzamelinkomen. We hebben het hieronder schematisch in kaart gebracht. Passend toewijzen

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod