Huurwoning Diepenheim

tijdelijk verhuur Leegstandwet

Hagen

Samenvatting

Wonen in Diepenheim In het mooie dorp Diepenheim komt binnenkort een nieuwe woning beschikbaar. Diepenheim is een stad in de… Meer informatie ↓
€ 375,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1965
m2
63
kamers
2
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin

Meer informatie

Wonen in Diepenheim

In het mooie dorp Diepenheim komt binnenkort een nieuwe woning beschikbaar. Diepenheim is een stad in de gemeente 'Hof van Twente' en ligt in de Nederlandse provincie Overijssel. In Diepenheim word je omringd door kastelen, tuinen en parken. Een prachtige locatie om te wonen dus!

Hoe ziet de woning er van binnen uit?

De woning heeft een woonoppervlakte van om en nabij 63 vierkante meter. De woning bestaat uit een woonkamer, eetkamer met keuken, badkamer met een separaat toilet en één slaapkamer. Ook krijg je de beschikking over een ruime achtertuin.  

Over de woonomgeving van Diepenheim

Buiten de deur vind je het bruisende centrum van Diepenheim. Verken de charmante straatjes, bezoek de lokale boetiekjes en galeries óf geniet van een heerlijke maaltijd in één van de gezellige restaurants.

Laat je onderdompelen in de kunst en cultuur van de stad door een bezoek te brengen aan de vele galerieën en musea, waaronder Kasteel Warmelo, dat op korte afstand van de woning ligt.

Vind je de rust en natuur heerlijk? Dan ben je in Diepenheim ook op het juiste adres. Diepenheim staat bekend om het prachtige landschap en de groene omgeving. In iedere straat van het dorp komt dit zichtbaar naar voren.

Een eerste impressie van wonen in Diepenheim

We kunnen je onwijs veel vertellen over Diepenheim en hoe tof deze locatie is om te wonen, maar we kunnen het je beter laten zien. Bekijk de video hieronder om een goede, eerste impressie van Diepenheim te zien.

Gapph VastgoedbeheerDe mooiste plekjes van Diepenheim

Bereikbaarheid vanaf de woning

Beschik je over een auto? Deze kun je voor de deur en in omliggende straten parkeren. Heb je geen auto, maar kom je met het openbaar vervoer? De eerste bushalte ligt op vier minuten lopen van de woning. Vanuit hier reis je naar het dichtstbijzijnde treinstation in Goor of Lochem. 

Wat kost tijdelijk huren in Diepenheim bij Interveste?

Deze tijdelijke huurwoning komt beschikbaar voor de prijs van € 375,- per maand. Bovenop dit bedrag dien je zelf de aansluiting van gas, water en elektra te verzorgen. 

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod