Tijdelijk verhuur Leegstandwet Dirksland

Helaas!
Deze huurwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woningen in Dirksland wel!
Alle woonruimtes

Samenvatting

Fraaie woning in Dirksland Gelegen in Dirksland in de gemeente Zuid-Holland, ligt deze fraaie woning aan de Beatrixlaan. De woning… Meer informatie ↓
€ 633,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1959
m2
59
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin

Meer informatie

Fraaie woning in Dirksland

Gelegen in Dirksland in de gemeente Zuid-Holland, ligt deze fraaie woning aan de Beatrixlaan. De woning heeft een woonoppervlakte van ongeveer 60 m² en is gebouwd in 1959.

Wanneer je de woonruimte betreedt dan lijkt deze woonruimte echter veel groter te zijn. Je hebt een ruime woonkamer, een separate keuken, minstens 2 slaapkamers en een badkamer. Vergeet hierbij ook zeken niet de grote achtertuin. In de zomer kun je hier lekker gaan zitten (of liggen in bijvoorbeeld een hangmat) en genieten van het zonnetje.

Bereikbaarheid

Dirksland is gelegen in de gemeente Goeree-Overflakkee. Met de N215 om de hoek bent u binnen een uur in het bruisende Rotterdam of Breda. Op 20 minuten rijden zijn er verschillende strandtenten en kunt u heerlijk ontspannen aan de zee.

Over de woonomgeving

Dirksland is een dorp in de gemeente Zuid-Holland, gelegen tussen de Haringvliet en de Grevelingen. Waarbij de laatst genoemde uitloopt in het Grevellingenmeer. De stranden en de uitgestrekte natuur zijn een van de grote aandachtstrekkers. Verder zijn er veel gezellige restaurants en winkeltjes. In het dorp is een supermarkt aanwezig.

Gapph VastgoedbeheerDirksland

Maandelijkse kosten

Voor het appartement betaal je maandelijks € 633,-. Maandelijks worden er ook servicekosten in rekening gebracht van € 1,-. Deze bedragen zijn uiteraard exclusief gas, water en elektra.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod