Tijdelijk verhuur Leegstandwet Dordrecht

Helaas!
Deze huurwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woning in Dordrecht wel!
Meer info

Samenvatting

Tijdelijke woonruimtes beschikbaar in Dordrecht In Dordrecht krijgen wij regelmatig leuke eengezinswoningen beschikbaar! De ligging en bereikbaarheid van het Dordrecht… Meer informatie ↓
€ 430,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1957
m2
77
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Schuur
  •   Zolder
  •   2e toilet

Meer informatie

Tijdelijke woonruimtes beschikbaar in Dordrecht

In Dordrecht krijgen wij regelmatig leuke eengezinswoningen beschikbaar!

De ligging en bereikbaarheid van het Dordrecht

De woning is gelegen in een rustige, gezellige woonwijk. Even wat boodschappen nodig? Het winkelcentrum bevindt zich op ongeveer 5 minuten loopafstand. Als je een auto hebt, kun je deze makkelijk voor de deur parkeren! Wat meer de drukte opzoeken? Binnen een half uurtje rijden sta je in het centrum van Rotterdam. Rotterdam, een prachtige stad met heel wat bezienswaardigheden. Ben je daar toch, neem dan eens een kijkje in de Markthal, Koopgoot of de Kubuswoningen.


Hoe zien de woningen in Dordrecht eruit? 

Deze leuke eengezinswoning beschikt over drie kamers, een ruime woonkamer, keuken, badkamer, een zolder, een voortuin en een achtertuin met schuurtje. Je groene vingers komen dus zeker van pas bij deze woning!

Wat kost wonen in Dordrecht bij Gapph? 

Je krijgt van ons een tijdelijk contract op basis van de Leegstandwet. De maandelijkse kosten zijn € 430,-. Dit is exclusief de kosten voor gas, water en elektra.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Wonen in Dordrecht

Dordrecht is de vijfde grote gemeente van Zuid-Holland. In Dordrecht zelf wonen 118.000 mensen maar als je de bewoners van de Drechtsteden bij elkaar optelt, kom je uit op 280.000 bewoners. Geen wonder dat wonen in Dordrecht en omgeving belangrijk is. Dat er zoveel mensen in deze regio worden is niet vreemd. Dordrecht is voorzien van een zeer grote haven (de zesde van Nederland) en is via de waterwegen bijzonder goed bereikbaar. Scheepvaart is altijd al een bijzonder belangrijke bron van inkomsten geweest voor de stad.

Dordrecht is autoluw en bootvriendelijk

De oude binnenstad van Dordrecht is autoluw en er wordt ook alles aan gedaan om auto's te weren. Dordrecht is met de boot ook zeer goed bereikbaar. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er zelfs toeristische tochtjes op boten door de kanalen mogelijk zijn.

Openbaar vervoer

Het openbaar vervoer is zeer divers. Zo kun je via een van de drie treinstations opstappen. Je kunt ook met de bus of nog specialer met de Waterbus naar Zwijndrecht, Papendrecht, de Biesbosch, Sliedrecht en Rotterdam varen. De Waterbus vertrekt soms meerdere malen per uur en is zeer geliefd bij de forenzen. Aan de kade is het dan ook altijd druk als er een boot vertrekt of aankomt.

Woningcorporaties

In Dordrecht zijn twee grote woningcorporaties actief, namelijk Woonbron en Trivire. Zij beheren buiten Dordrecht ook woningen in Rotterdam, Nissewaard en Delft. Ben je nog niet ingeschreven bij hen? Doe dit dan gelijk voor nog meer kans op woonruimte. Wij kunnen immers nooit de garantie geven dat we ruimte beschikbaar hebben voor je.

Goedkope woningen

Woningen die tijdelijk leeg komen te staan of gesloopt gaan worden worden tijdelijk beheerd door Gapph. Wij zoeken goede oppassers die er voor zorgen dat Dordrecht en met name deze wijken leefbaar en gezellig blijven. Maar bovenal dient het als een stukje beveiliging voor de wijken. Onze bewoners dienen dus als beveiligers.

Het grootste voordeel is dat de sociale huurwoningen die vrijkomen al bijzonder betaalbaar zijn. Via Gapph kun je in sommige gevallen al vanaf € 300,- per maand tijdelijk huren. Antikraak wonen kun je al voor iets meer dan € 100,- per maand!

Uitgelicht aanbod