Tijdelijk verhuur Leegstandwet Dordrecht

Helaas!
Deze huurwoning wordt niet langer beheerd door Gapph Vastgoedbeheer.
Maar...
deze woning in Dordrecht wel!
Meer info
Tijdelijke huurwoning in Dordrecht

Samenvatting

Appartement met twee slaapkamers, woonkamer, keuken, doucheruimte en toiletruimte. Deze Tijdelijke Huurwoning is gelegen in de wijk "Crabbehof". Belangrijke voorzieningen… Meer informatie ↓
anno
1953
m2
45
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid

Meer informatie

Appartement met twee slaapkamers, woonkamer, keuken, doucheruimte en toiletruimte.

Deze Tijdelijke Huurwoning is gelegen in de wijk "Crabbehof". Belangrijke voorzieningen (o.a. openbaar vervoer en winkelcentra) en uitvalswegen zoals de A16 zijn binnen handbereik. Er zijn supermarkten op loopafstand bereikbaar.

MAANDELIJKSE KOSTEN
De kale huurprijs bedraagt € 404,13 per maand exclusief gas, water en elektra.
Tevens betaalt u maandelijks een niet verrekenbaar bedrag van € 28,29 aan servicekosten.

NB: De foto's van de woning betreffen foto's van een modelwoning en zijn puur ter indicatie.


Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Wonen in Dordrecht

Dordrecht is de vijfde grote gemeente van Zuid-Holland. In Dordrecht zelf wonen 118.000 mensen maar als je de bewoners van de Drechtsteden bij elkaar optelt, kom je uit op 280.000 bewoners. Geen wonder dat wonen in Dordrecht en omgeving belangrijk is. Dat er zoveel mensen in deze regio worden is niet vreemd. Dordrecht is voorzien van een zeer grote haven (de zesde van Nederland) en is via de waterwegen bijzonder goed bereikbaar. Scheepvaart is altijd al een bijzonder belangrijke bron van inkomsten geweest voor de stad.

Dordrecht is autoluw en bootvriendelijk

De oude binnenstad van Dordrecht is autoluw en er wordt ook alles aan gedaan om auto's te weren. Dordrecht is met de boot ook zeer goed bereikbaar. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er zelfs toeristische tochtjes op boten door de kanalen mogelijk zijn.

Openbaar vervoer

Het openbaar vervoer is zeer divers. Zo kun je via een van de drie treinstations opstappen. Je kunt ook met de bus of nog specialer met de Waterbus naar Zwijndrecht, Papendrecht, de Biesbosch, Sliedrecht en Rotterdam varen. De Waterbus vertrekt soms meerdere malen per uur en is zeer geliefd bij de forenzen. Aan de kade is het dan ook altijd druk als er een boot vertrekt of aankomt.

Woningcorporaties

In Dordrecht zijn twee grote woningcorporaties actief, namelijk Woonbron en Trivire. Zij beheren buiten Dordrecht ook woningen in Rotterdam, Nissewaard en Delft. Ben je nog niet ingeschreven bij hen? Doe dit dan gelijk voor nog meer kans op woonruimte. Wij kunnen immers nooit de garantie geven dat we ruimte beschikbaar hebben voor je.

Goedkope woningen

Woningen die tijdelijk leeg komen te staan of gesloopt gaan worden worden tijdelijk beheerd door Gapph. Wij zoeken goede oppassers die er voor zorgen dat Dordrecht en met name deze wijken leefbaar en gezellig blijven. Maar bovenal dient het als een stukje beveiliging voor de wijken. Onze bewoners dienen dus als beveiligers.

Het grootste voordeel is dat de sociale huurwoningen die vrijkomen al bijzonder betaalbaar zijn. Via Gapph kun je in sommige gevallen al vanaf € 300,- per maand tijdelijk huren. Antikraak wonen kun je al voor iets meer dan € 100,- per maand!

Uitgelicht aanbod