Huurwoning Egmond aan Zee

tijdelijk verhuur Leegstandwet

Plevierenlaan

Samenvatting

Tijdelijke woonruimtes beschikbaar in Egmond aan Zee Kom jij uit de regio Egmond aan Zee en ben je op zoek… Meer informatie ↓
€ 253,- p.m.
anno
1975
m2
13
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin

Meer informatie

Tijdelijke woonruimtes beschikbaar in Egmond aan Zee

Kom jij uit de regio Egmond aan Zee en ben je op zoek naar een woonruimte? Bekijk deze kamers in dit unieke pand in Egmond aan Zee!

De ligging en bereikbaarheid van Egmond aan Zee

Het pand ligt rustig gelegen met voor groen en natuur! Ook sta je in ongeveer 15 minuten lopen op het strand. Dat betekent dat je gemakkelijk kunt genieten van strandwandelingen, zwemmen, zonnebaden en diverse watersporten. Egmond aan Zee is goed bereikbaar vanuit grotere steden zoals Alkmaar en Amsterdam. Bovendien vind je om de hoek diverse bushaltes en kun je gratis parkeren voor de deur.

Hoe ziet de woonruimte in Egmond aan Zee eruit?

We hebben meerdere kamers beschikbaar in deze unieke woning. De oppervlaktes variëren van 10m² tot 16m². De kamers in het complex zijn netjes onderhouden. De sanitaire voorzieningen en de keuken in het pand deel je met je buren. Heb je een auto? Parkeren doe je gemakkelijk gratis voor de deur!

Wat kost wonen in Egmond aan Zee bij Gapph?

Je krijgt van ons een contract op basis van de Leegstandwet. De maandelijkse kosten zijn afhankelijk van de grootte van de kamer en kunnen variëren van € 253,- per maand tot € 326,- per maand. Daarnaast betaal je ook een bedrag aan servicekosten per maand, de kosten hiervan zijn ongeveer € 150,- per maand. Hier zit gas, water en elektra inbegrepen.

Heb jij binnenkort de sleutels in handen?

Deze woonruimtes zijn gecreëerd om jongeren uit Egmond aan Zee en omgeving te helpen tijdens de krapte op de woningmarkt. Dus ben jij tussen de 18 en 28 jaar en heb je binding met Egmond aan Zee? Dan is dat een pre!

Schrijf in jouw motivatie waarom jij op deze locatie in Egmond aan Zee wilt wonen en wat jij voor de omgeving zou kunnen betekenen. Zijn wij ook enthousiast? Dan ontvang jij wellicht snel je sleutels!

Toewijzing van de woonruimtes gebeurt in onderstaande volgorde:
1. Inwoners tussen de 18 – 28 jaar uit Egmond aan Zee, met postcode 1931
2. Inwoners tussen de 18 – 28 jaar uit Egmond aan Den Hoef en Egmond-Binnen, postcodes 1934 en 1935
3. Inwoners tussen de 18 – 28 jaar uit overige BUCH-gemeentes (Bergen, Uitgeest, Castricum, Heiloo)
4. Inwoners tussen de 18 – 28 jaar uit omgeving Egmond aan Zee

Voor deze woonruimte geldt dat we passend toewijzen.

Wat is passend toewijzen?

De overheid wil dat je een woning huurt die bij je inkomen past. Als je te veel of te weinig verdient, is het mogelijk dat je niet in aanmerking komt voor een huurwoning omdat deze niet past bij je inkomen. Om dit duidelijker te maken voor zowel verhuurder als huurder, zijn er duidelijke regels opgesteld die vertellen waarvoor je wel en waarvoor je niet in aanmerking komt. Dit is vastgelegd in de Woningwet en we noemen dit ‘Passend Toewijzen’.

Als we ‘passend toewijzen’, dan kijken we naar je huishoudgrootte en naar de hoogte van het verzamelinkomen. We hebben het hieronder schematisch in kaart gebracht. Passend toewijzen

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod