Eindhoven

tijdelijke verhuur

Marconilaan

Samenvatting

Betaalbaar wonen in Eindhoven We hebben weer een perfecte oplossing voor iemand die op zoek is naar betaalbare woonruimte in… Meer informatie ↓
€ 600,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1938
m2
120
kamers
7
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin

Meer informatie

Betaalbaar wonen in Eindhoven

We hebben weer een perfecte oplossing voor iemand die op zoek is naar betaalbare woonruimte in Eindhoven. Er komen twee eengezinswoningen beschikbaar vlak bij het centrum. Deze bieden we aan op basis van een tijdelijk verhuurcontract.

Over de woningen

Deze ruime woningen hebben ongeveer 120 m² woonoppervlakte en maar liefst 7 kamers. Ruimte genoeg dus! Als bewoner kun jij van de lente en zomer lekker in de tuin genieten van het zonnetje.

De ligging en bereikbaarheid van Eindhoven

De ligging van deze woning is ideaal. De woningen bevinden zich in de wijk Groenewoud, vlak bij Strijp-S. je zit hier namelijk al in 5 minuten fietsen. Dit betekent dat de bereikbaarheid met het openbaar vervoer uitstekend is. Je hebt in de omgeving meerdere bushaltes en ook zit met de fiets zo op station Strijp-S. 

Alle gemakken liggen bovendien binnen handbereik. Voor je dagelijkse boodschappen kun je terecht in de nabije omgeving. Wat meer de drukte opzoeken? Met slechts een kwartiertje fietsen bevind je je in het centrum van Eindhoven, waar je naast grote ketens ook kleine boetiekjes, eetgelegenheden en supermarkten vindt.

Over Eindhoven

Eindhoven is een bruisende stad in het zuiden van Nederland! Met zijn rijke geschiedenis, levendige cultuur en innovatieve geest is Eindhoven een bestemming die zeker indruk zal maken. Van historische bezienswaardigheden tot moderne architectuur, van gezellige cafés tot trendy winkels, er is voor elk wat wils in deze dynamische stad.

We kunnen je heel veel vertellen over deze fantastische stad, maar deze video geeft je een goede indruk:

Wat kost tijdelijk huren in Eindhoven bij Gapph?

Je betaalt per maand € 600 aan huur. Dit is exclusief gas, water en elektra. Aangezien het tijdelijk verhuur is, is de einddatum van dit project al bekend en kun je hier wonen tot 31 augustus 2024. 

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze tijdelijke verhuur woning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare tijdelijke huurwoning.

Uitgelicht aanbod