Huurwoning Gorinchem

tijdelijk verhuur Leegstandwet

Wijnkoperstraat

Samenvatting

Tijdelijke woonruimte beschikbaar in Gorinchem Op zoek naar een woonruimte in Gorinchem? Dit fijne appartement is per direct beschikbaar. Interesse?… Meer informatie ↓
€ 375,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1960
m2
50
kamers
2
  •   Parkeergelegenheid
  •   Balkon

Meer informatie

Tijdelijke woonruimte beschikbaar in Gorinchem

Op zoek naar een woonruimte in Gorinchem? Dit fijne appartement is per direct beschikbaar. Interesse? Reageer dan nu via jouw 'Mijn Gapph'-account.

Waar kom je te wonen?

Het appartementencomplex ligt in een fijne rustige woonwijk met voldoende voorzieningen in de buurt. Heb je een auto? Dan kun je deze gratis parkeren voor de deur. Reis je met het openbaar vervoer? Op loopafstand vind je een bushalte.

Het appartement ligt vlakbij het Piazza Center. Dit grote winkelcentrum is gelegen aan de rand van het historische stadscentrum en biedt een gevarieerd aanbod aan winkels. Naast winkelen biedt het Piazza Winkelcentrum ook diverse eetgelegenheden, variërend van gezellige cafés tot restaurants met verschillende keukens. Dit maakt het winkelcentrum niet alleen een plek om te winkelen, maar ook om te ontspannen en te genieten van een hapje en een drankje.

Meer over Gorinchem

Gorinchem is een historische stad met een rijke geschiedenis. Gorinchem staat bekend om zijn prachtige vestingwerken die nog steeds grotendeels intact zijn. De stadsmuren, bastions en poorten dateren uit de 16e eeuw en zijn goed bewaard gebleven. De vesting is een van de best bewaarde vestingsteden in Nederland en trekt jaarlijks veel toeristen.

Het hart van Gorinchem wordt gevormd door de Grote Markt, omgeven door historische gebouwen, gezellige terrasjes en winkels. Het is een levendige plek waar verschillende evenementen en markten plaatsvinden. Gorinchem herbergt verschillende interessante musea, waaronder het Gorcums Museum, dat de geschiedenis van de stad en de regio belicht, en het Fortes Lyceum Museum, dat de geschiedenis van het onderwijs in Gorinchem toont.

Kijk je mee?

Hoe ziet de woonruimte in Gorinchem eruit?

Dit nette appartement heeft een woonkamer, een aparte slaapkamer, keuken en badkamer. Het appartement is ongeveer 50m² groot. Verder heeft het appartement een balkon waar je heerlijk kunt genieten van het avondzonnetje. Ben jij klaar om hier je eigen plekje van te maken?

Wat kost wonen in Gorinchem via Gapph?

De huurprijs van deze woning bedraagt € 375,- per maand. Daarnaast betaal je € 193,90 per maand aan servicekosten. Deze prijs is inclusief gas en elektriciteit, en exclusief water.


Voor deze woonruimte geldt dat we passend toewijzen.

Wat is passend toewijzen?

De overheid wil dat je een woning huurt die bij je inkomen past. Als je te veel of te weinig verdient, is het mogelijk dat je niet in aanmerking komt voor een huurwoning omdat deze niet past bij je inkomen. Om dit duidelijker te maken voor zowel verhuurder als huurder, zijn er duidelijke regels opgesteld die vertellen waarvoor je wel en waarvoor je niet in aanmerking komt. Dit is vastgelegd in de Woningwet en we noemen dit ‘Passend Toewijzen’.

Als we ‘passend toewijzen’, dan kijken we naar je huishoudgrootte en naar de hoogte van het verzamelinkomen. We hebben het hieronder schematisch in kaart gebracht. Passend toewijzen

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod