Huurwoning Gorinchem

tijdelijk verhuur Leegstandwet

Hoepmakerstraat

Samenvatting

Tijdelijke woonruimtes beschikbaar in Gorinchem Regelmatig krijgen wij leuke eengezinswoningen beschikbaar in het gezellige Gorinchem. Het gaat om woningen met… Meer informatie ↓
€ 475,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1970
m2
80
kamers
5
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Balkon

Meer informatie

Tijdelijke woonruimtes beschikbaar in Gorinchem

Regelmatig krijgen wij leuke eengezinswoningen beschikbaar in het gezellige Gorinchem. Het gaat om woningen met een tuin, maar ook bovenwoningen met een balkon.

De ligging en bereikbaarheid van Gorinchem

Heb je een auto? Deze kun je voor de deur parkeren, wel zo makkelijk! Even naar de winkels of boodschappen halen? Dan kun je terecht bij het Piazza centrum. Hier loop je in slechts 5 minuten naar toe en vind je supermarkten, kledingwinkels, drogisten en allerlei andere winkels. Met de fiets zit je in minder dan 15 minuten in het sfeervolle centrum van Gorinchem. Het Beatrixziekenhuis bevindt zich op 10 minuten loopafstand. Reizen met het openbaar vervoer? De bus en treinstation Gorinchem zijn beide lopend of met de fiets te bereiken. 

Hoe zien de woningen in Gorinchem eruit?

Deze leuke eengezinswoningen hebben allemaal een woonkamer, aparte slaapkamer, keuken en badkamer met douche. Je groene vingers komen hier goed van pas, want je hebt zelfs je eigen tuintje! Ook zijn er regelmatig bovenwoningen beschikbaar met een balkon. Heb je een bovenwoning? Dan kun je deze ook bereiken met de lift. 

Naast dat je in een fijne woning woont, verblijf je ook in een hele fijne buurt. Wij vinden het daarom belangrijk om samen te zorgen voor een goede en prettige leefomgeving. Dus draag jij graag je steentje bij aan de maatschappij en vind je het leuk om iets te doen voor een ander? Denk aan een klusje voor je (oudere) buurvrouw of helpen bij een opruimactie? Dan zoeken wij jou!

Wat kost wonen in Gorinchem bij Gapph?

Je krijgt van ons een tijdelijk contract op basis van de Leegstandwet. Afhankelijk van de woning betaal je maandelijks een huurprijs vanaf € 475,- per maand exclusief servicekosten van € 1,10 en gas, water en elektra. Let op; voor deze woningen moeten wij passend toewijzen.

Voor deze woonruimte geldt dat we passend toewijzen.

Wat is passend toewijzen?

De overheid wil dat je een woning huurt die bij je inkomen past. Als je te veel of te weinig verdient, is het mogelijk dat je niet in aanmerking komt voor een huurwoning omdat deze niet past bij je inkomen. Om dit duidelijker te maken voor zowel verhuurder als huurder, zijn er duidelijke regels opgesteld die vertellen waarvoor je wel en waarvoor je niet in aanmerking komt. Dit is vastgelegd in de Woningwet en we noemen dit ‘Passend Toewijzen’.

Als we ‘passend toewijzen’, dan kijken we naar je huishoudgrootte en naar de hoogte van het verzamelinkomen. We hebben het hieronder schematisch in kaart gebracht. Passend toewijzen

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod