Huurwoning Gouda

tijdelijk verhuur Leegstandwet

Jac. P. Thijsselaan

Samenvatting

Tijdelijke, betaalbare woonruimtes in Gouda Vind jij het leuk om samen te wonen met andere bewoners (community building)? En ben… Meer informatie ↓
€ 291,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
9000
m2
20
kamers
0
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin

Meer informatie

Tijdelijke, betaalbare woonruimtes in Gouda

Vind jij het leuk om samen te wonen met andere bewoners (community building)? En ben je op zoek naar een kamer in Gouda? Lees dan snel verder!

Over het project

Voor deze tijdelijke woonruimtes zijn we op zoek naar jonge bewoners (18-45 jaar) die het leuk vinden om samen te wonen met andere bewoners zoals studenten en werkende jongeren die een bijdrage willen leveren aan de opbouw van de community op deze locatie. Juist deze verplichte bijdrage maakt het verschil ten opzichte van andere locaties, iets doen voor een ander, dat vinden wij belangrijk.

Regelmatig organiseren wij activiteiten en ook van de bewoners wordt gevraagd een steentje bij te dragen. Denk daarbij aan een gezamenlijk BBQ, eten in de keuken, spelletjes avonden maar ook buitenactiviteiten en het schoonhouden van het terrein.

Over de ruimtes

Deze tijdelijke woonruimtes zijn gemiddeld 20m² en zien er netjes uit. De Sanitaire voorzieningen deel je met de medebewoners.

De omgeving

Dit project is gelegen in een rustige woonomgeving, Op loopafstand vind je winkelcentrum Bloemendaal, de supermarkt en bushaltes. Met 12 minuutjes fietsen sta je in het centrum van Gouda!

Goed om te weten: heb je een auto? Dan kun je deze parkeren bij het complex.


Wat kost wonen in Gouda bij Gapph?

Je krijgt van ons een tijdelijk huurcontract op basis van de Leegstandwet. Prijzen van de ruimtes variëren en beginnen bij € 198,- per maand. Daar komen wel nog servicekosten bij. Ook deze prijzen zijn variërend en beginnen bij € 173,- per maand nog bij. De genoemde bedragen zijn inclusief gas, water en elektra.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod