Huurwoning Haarlem

tijdelijk verhuur Leegstandwet

J.J. Hamelinkstraat

Samenvatting

Tijdelijke woonruimte beschikbaar in Haarlem Op zoek naar een woning in Haarlem? Per direct hebben wij een fijn appartement met… Meer informatie ↓
€ 623,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1656
m2
56
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Schuur

Meer informatie

Tijdelijke woonruimte beschikbaar in Haarlem

Op zoek naar een woning in Haarlem? Per direct hebben wij een fijn appartement met tuin beschikbaar!

Hoe ziet de woonruimte in Haarlem eruit?

Deze leuke woning bestaat uit 4 kamers, een woonkamer, keuken, badkamer en een achtertuin met schuurt. Je groene vingers komen dus zeker van pas bij deze woningen!

De ligging en bereikbaarheid van Haarlem

De woningen liggen in fijne woonwijk, vlak bij het centrum van Haarlem. Met de fiets zit je namelijk al in 7 minuutjes in het centrum. Voor een dagelijkse boodschap hoef je niet elke dag naar het centrum, de supermarkt zit namelijk op twee minuten loopafstand. Heb je een auto? Dan kun je deze gratis parkeren voor de deur. Reis je met het openbaar vervoer? In de omgeving zijn er meerdere bushaltes.

Gapph Together

Naast het feit dat je in een fijne woning woont, bevind je je ook in een hele fijne buurt. Wij vinden het daarom belangrijk om samen te zorgen voor een goede en prettige leefomgeving. Draag jij graag je steentje bij aan de maatschappij en vind je het leuk om iets te doen voor een ander? Denk aan een klusje voor je oudere buurvrouw of helpen bij een opruimactie? Dan zoeken wij jou!


Wat kost wonen in Haarlem via Gapph?

Je krijgt van ons een contract op basis van de Leegstandwet. De maandelijkse kosten bedragen € 622,40 per maand, exclusief gas, water en elektra. Daarnaast betaal je € 10,36 per maand aan servicekosten.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod