Huurwoning Heemskerk

tijdelijk verhuur Leegstandwet

Cornelis Geelvinckstraat

Samenvatting

Gezellige woning in Heemskerk! Via de voordeur kom je uit in de hal waar je de keuken en woonkamer kunt… Meer informatie ↓
€ 600,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1963
m2
96
kamers
5
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Zolder

Meer informatie

Gezellige woning in Heemskerk! Via de voordeur kom je uit in de hal waar je de keuken en woonkamer kunt betreden, ook de trap naar boven is hier te vinden. Aan beide kanten van de woonkamer zitten grote ramen die ervoor zorgen dat je de hele dag door natuurlijk licht in de woning hebt. De keuken heeft voldoende bergruimte om al je potten, pannen, bestek en servies in kwijt te kunnen. Boven bevinden zich de badkamer en meerdere slaapkamers. Om je een idee te geven van de indeling van de woonruimte staat er bij de foto's een plattegrond van een vergelijkbare woning. De woning beschikt verder over een voor- en achtertuin. In de straat is voldoende parkeergelegenheid.

Over de woonomgeving

Het centrum van Heemskerk is binnen loopafstand vanaf de woonruimte. Hier kun je de dagelijkse boodschappen doen of even op een terrasje genieten van een hapje en een drankje. Je bent ook makkelijk bereikbaar met een bushalte om de hoek en het treinstation op 10 minuten afstand met de fiets. Hier kun je de trein rechtstreeks pakken naar Amsterdam Centraal. De snelweg A22 en A9 zijn makkelijk te bereiken. Verder is het strand van Wijk aan Zee binnen een kwartier rijden te bereiken. Ook zijn de Kasteeltuinen in het park Assumburg zeker een aanrader voor iedereen die van wandelen houdt en de natuur wilt bewonderen.

Gapph VastgoedbeheerHeemskerk

Maandelijkse kosten

De huurprijs van de woning ligt op € 600,- per maand. Aan servicekosten betaal je maandelijks een bedrag van € 3,35.

Let op: Foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van het beschikbare woningaanbod.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod