Huurwoning Heemskerk

tijdelijk verhuur Leegstandwet

Debora Bakelaan

Samenvatting

Op loopafstand van de Kasteeltuinen Assemburg komt dit leuke appartement beschikbaar in een flatgebouw aan de Debora Bakelaan. Het appartement… Meer informatie ↓
€ 485,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1970
m2
75
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Balkon
  •   Berging

Meer informatie

Op loopafstand van de Kasteeltuinen Assemburg komt dit leuke appartement beschikbaar in een flatgebouw aan de Debora Bakelaan. Het appartement beschikt over een woonkamer, keuken, badkamer, en meerdere slaapkamers. De totale woonoppervlakte bedraagt ongeveer 75 vierkante meter. Ook heb je een eigen berging en is er genoeg parkeergelegenheid in de buurt voor zowel je auto als je fiets.

Over de woonomgeving

Het centrum van Heemskerk is binnen loopafstand vanaf de woonruimte. Hier kun je de dagelijkse boodschappen doen of even op een terrasje genieten van een hapje en een drankje. Je bent ook makkelijk bereikbaar met een bushalte om de hoek en het treinstation op 10 minuten afstand met de fiets. Hier kun je de trein rechtstreeks pakken naar Amsterdam Centraal. De snelweg A22 en A9 zijn makkelijk te bereiken. Verder is het strand van Wijk aan Zee binnen een kwartier rijden te bereiken. Ook zijn de Kasteeltuinen in het park Assumburg zeker een aanrader voor iedereen die van wandelen houdt en de natuur wilt bewonderen.

Maandelijkse kosten

De huurprijs van het appartement ligt op € 485,- en als servicekosten betaal je maandelijks een bedrag van € 183,-. De stookkosten en het waterverbruik zijn bij de servicekosten inbegrepen.

Let op! De getoonde foto's zijn voorbeeldfoto's en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod