Huurwoning Heiloo

tijdelijk verhuur Leegstandwet

Ter Coulsterlaan

Samenvatting

Dit driekamerappertement in Heiloo ligt op 500 meter vanaf Winkelcentrum 't Loo. Het appartement is van alle gemakken voorzien. Let… Meer informatie ↓
€ 400,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1975
m2
70
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Berging

Meer informatie

Dit driekamerappertement in Heiloo ligt op 500 meter vanaf Winkelcentrum 't Loo. Het appartement is van alle gemakken voorzien.

Let even op voor je verder leest:
Voor deze woonruimte verzoeken we je een historisch uittreksel Basisregistratie Personen (BRP) aan te leveren waarop jouw woonverleden te zien is. Dit document kun je opvragen via DigiD of bij de gemeente.

Binnen in het appartement

Aan de rechterkant van de hal leiden de deuren je naar de badkamer en de eerste slaapkamer. Deze kamer kan ook functioneren als kantoor of berging. Als je na binnenkomst gelijk rechtdoor loopt, betreed je de woonkamer van ruim 20 vierkante meter.

Door de grote ramen in de kamer kun je genieten van veel natuurlijke lichtinval en gezien de hoeveelheid natuur rondom het pand is de kans groot dat je een groen uitzicht hebt (afhankelijk van het jaargetij uiteraard :D ).

De woonkamer geeft je ook toegang tot de keuken en de tweede slaapkamer. De keuken is voorzien van kastjes en opbergruimte voor al je boodschappen. In de grote tweede slaapkamer heb je meer dan genoeg ruimte om een royaal bed te plaatsen.

Buiten het appartement

Je kunt je ochtend hier heerlijk beginnen door de gordijnen te openen en de tuin in te lopen zodat je door de vroege ochtendbries in een keer klaarwakker kan worden.

In de tuin heb je ook nog een schuurtje tot je beschikking die je kunt gebruiken voor het plaatsen van je fiets of eventuele (tuin-)gereedschap.

Amsterdam en Alkmaar

De afstand naar Station Heiloo is slechts 1000 meter. De trein brengt je naar Amsterdam of Alkmaar. Beide steden zijn overigens ook te bereiken via de weg die langs Heiloo loopt. Heiloo ligt op minder dan een kwartier vanaf Alkmaar

Tijdelijke bewoning

Er zijn nieuwe plannen voor het gebouw. Wanneer en of die plannen uitgevoerd gaan worden kunnen we je nog niet vertellen. Tot die tijd zoeken we nieuwe tijdelijke bewoners in Heiloo die hier minimaal zes maanden willen wonen.

Maandelijkse kosten

De maandelijkse kosten bedragen € 400,- per maand. Dit bedrag is exclusief het gebruik van gas, water en elektra. Hier komen servicekosten kosten bij van € 21,48.De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken per beschikbare woonruimte.

De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken per beschikbare woonruimte.

Voor deze woonruimte verzoeken we je een historisch uittreksel Basisregistratie Personen (BRP) aan te leveren waarop jouw woonverleden te zien is. Dit document kun je opvragen via DigiD of bij de gemeente. Je kan dit document toevoegen onder het kopje 'legitimatiebewijs'.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod