Tijdelijk verhuur Leegstandwet Helmond

Helaas!
Deze huurwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woningen in Helmond wel!
Alle woonruimtes

Samenvatting

Over deze woonruimte Aan de rand van het centrum van Helmond hebben we een leuk appartement beschikbaar. Het appartement heeft… Meer informatie ↓
€ 416,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1982
m2
47
kamers
2
  •   Parkeergelegenheid

Meer informatie

Over deze woonruimte

Aan de rand van het centrum van Helmond hebben we een leuk appartement beschikbaar. Het appartement heeft een oppervlakte van ongeveer 47m² en beschikt over een woonkamer, badkamer, een keuken en één slaapkamer. 

Over de woonomgeving

De woonruimte ligt op zeer gunstige afstand van een supermarkt, je kunt er gemakkelijk te voet boodschappen doen. Wanneer je gezellig wilt winkelen dan loop je binnen 5 minuten naar de Elzas Passage. Ook het centrum van Helmond vind je hier vlakbij. Bushaltes zijn op loopafstand en station Helmond bereik je binnen 10 minuten fietsen. Uitvalswegen zoals de N270 en N279 zijn snel en gemakkelijk bereikbaar. Ook kun je vlakbij de woning parkeren, houd er echter rekening mee dat je op veel plekken betaald moet parkeren.

Over Helmond

Helmond ligt in het zuidoosten van Brabant en wordt omringd door plaatsen zoals Gemert, Deurne, Asten, Mierlo, Nuenen en Son. Sinds 1232 is Helmond officieel een stad geworden. Toch moet de stad veel ouder zijn, Helmond is namelijk ontstaan vanuit een nederzetting die al voor het jaar 1000 bestond. Met ruim 91.000 bewoners is Helmond een gezellige en mooie stad om te wonen. Met de trein ben je al binnen een kwartier in het centrum van Eindhoven, waar je kunt genieten van de Eindhovense gezelligheid.

Maandelijkse Kosten

Voor het appartement betaal je maandelijks € 416,- exclusief gas, water en elektra.

Let op: de getoonde foto's zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken van het beschikbare aanbod. 

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Wonen in Helmond

Omroep Brabant zocht uit waarom je in Helmond zou moeten wonen. Wij kunnen het niet beter verwoorden dan deze kenners dus nemen een paar puntjes van ze over.

Kattenmeppers

Afgelopen jaar woonden er ruim 90.000 'kattenmeppers' in Helmond. Dat klinkt luguber, maar dat is de oude bijnaam voor bewoners van de stad. Naar verluid heeft het te maken met de armoe die er vroeger troef was waardoor ze op jacht gingen naar katten om deze te verorberen. Op Internet is meerdere malen de zin van een grootmoeder terug te vinden die het als volgt verwoord: "Mar jonge, ge kôhnt ut verskil nie zien, en ut smakte goewd. Krek un wild kerningt. (maar jongen, je kan het verschil niet zien, en het smaakte goed. net een wild konijn.)"

Helmonds dialect

Volgens Omroep Brabant heeft het Helmond het mooiste stadsdialect van Brabant. Marcel Stevens bewijst het hier:

Gapph VastgoedbeheerOde aan het Helmonds dialect

Voetballers

En al is Berry van Aarle niet meer bekend als voetballer, ze zijn er altijd trots op dat hij uit Helmond komt en altijd zo gewoon is gebleven. Theo Maassen verwoord het zo:

Gapph VastgoedbeheerTheo Maassen over Berry van Aarle

Over voetballers gesproken: wist je dat de (ooit)voetballende broers René en Willy van de Kerkhof in Helmond zijn geboren?

Openbaar vervoer

Helmond is in bijna elk stadsdeel met de trein te bereiken. Het heeft maar liefst 4 treinstations.

Wim Daniels is de stadsdichter van Helmond en hij heeft de allerhoogste functie in Helmond, zo legt hij uit:

Gapph VastgoedbeheerWim Daniels over zijn Helmond

Kasteel van Helmond

Het kasteel van Sinterklaas staat in Helmond en wordt jaarlijks door duizenden kinderen en ouders bezocht.

Gapph VastgoedbeheerHet Kasteel van Sinterklaas in Helmond

Nog meer beelden van het kasteel in Helmond:

Gapph VastgoedbeheerMeer over Het Kasteel van Sinterklaas

Uitgelicht aanbod