Tijdelijk verhuur Leegstandwet Helmond

Helaas!
Deze huurwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woningen in Helmond wel!
Alle woonruimtes

Samenvatting

Deze mooie twee-onder-een-kapwoning heeft een woonoppervlakte van ruim 47m². De benedenverdieping heeft een ruime woonkamer, doorlopend in een openkeuken. Door… Meer informatie ↓
€ 560,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1953
m2
47
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   2e toilet

Meer informatie

Deze mooie twee-onder-een-kapwoning heeft een woonoppervlakte van ruim 47m². De benedenverdieping heeft een ruime woonkamer, doorlopend in een openkeuken. Door de prettige lichtinval kent het huis veel natuurlijk licht, die de woonkamer en keuken mooi tot zijn recht laten komen.

De benedenverdieping is voorzien van een aparte toiletvoorziening en hal die je naar de ruime achtertuin brengt. De bovenverdieping beschikt over maar liefst twee slaapkamers en één extra ruimte die je kunt omtoveren tot kantoorruimte of kleedkamer. De badkamer is voorzien van een toilet, wastafel en douche.

De woning beschikt over een grote oprit waar je meerdere auto’s eenvoudig kunt parkeren. De oprit heeft een verbinding met de achtertuin waar je heerlijk kunt genieten van de zon in de warme zomerdagen. Heerlijk toch?

Maandelijkse kosten

Deze tijdelijke huurwoning is al te betreden voor een maandelijks bedrag van € 560,- exclusief gas, water en elektra. Daarnaast betaal je € 1,60- per maand aan servicekosten.

Wil jij samenwonen in deze woning? Ook dat is mogelijk!

Let op: De getoonde foto’s zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.

Over de locatie

Deze woning bevindt zich in de nette wijk Stiphout, gelegen aan de rand van de stad Helmond. In de buurt valt genoeg te doen en er zijn verschillende restaurants en cafés, een ijssalon, maar ook een kapper en verschillende winkelvoorzieningen. Het centrum van Helmond is binnen 13 minuten met de fiets te bereiken. Daarnaast is de snelweg via verschillende uitvalswegen in korte tijd te bereiken. Mocht je graag genieten van stilte en de natuur? Ook natuurpark Warande Helmond ligt op slechts 5 minuten fietsen van de woning!


Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Wonen in Helmond

Omroep Brabant zocht uit waarom je in Helmond zou moeten wonen. Wij kunnen het niet beter verwoorden dan deze kenners dus nemen een paar puntjes van ze over.

Kattenmeppers

Afgelopen jaar woonden er ruim 90.000 'kattenmeppers' in Helmond. Dat klinkt luguber, maar dat is de oude bijnaam voor bewoners van de stad. Naar verluid heeft het te maken met de armoe die er vroeger troef was waardoor ze op jacht gingen naar katten om deze te verorberen. Op Internet is meerdere malen de zin van een grootmoeder terug te vinden die het als volgt verwoord: "Mar jonge, ge kôhnt ut verskil nie zien, en ut smakte goewd. Krek un wild kerningt. (maar jongen, je kan het verschil niet zien, en het smaakte goed. net een wild konijn.)"

Helmonds dialect

Volgens Omroep Brabant heeft het Helmond het mooiste stadsdialect van Brabant. Marcel Stevens bewijst het hier:

Gapph VastgoedbeheerOde aan het Helmonds dialect

Voetballers

En al is Berry van Aarle niet meer bekend als voetballer, ze zijn er altijd trots op dat hij uit Helmond komt en altijd zo gewoon is gebleven. Theo Maassen verwoord het zo:

Gapph VastgoedbeheerTheo Maassen over Berry van Aarle

Over voetballers gesproken: wist je dat de (ooit)voetballende broers René en Willy van de Kerkhof in Helmond zijn geboren?

Openbaar vervoer

Helmond is in bijna elk stadsdeel met de trein te bereiken. Het heeft maar liefst 4 treinstations.

Wim Daniels is de stadsdichter van Helmond en hij heeft de allerhoogste functie in Helmond, zo legt hij uit:

Gapph VastgoedbeheerWim Daniels over zijn Helmond

Kasteel van Helmond

Het kasteel van Sinterklaas staat in Helmond en wordt jaarlijks door duizenden kinderen en ouders bezocht.

Gapph VastgoedbeheerHet Kasteel van Sinterklaas in Helmond

Nog meer beelden van het kasteel in Helmond:

Gapph VastgoedbeheerMeer over Het Kasteel van Sinterklaas

Uitgelicht aanbod