Tijdelijk verhuur Leegstandwet Helmond

Helaas!
Deze huurwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woningen in Helmond wel!
Alle woonruimtes

Samenvatting

Aan het Waartplein in Helmond komt deze karakteristieke en ruime woning beschikbaar Het heeft een oppervlakte van maar liefst 103… Meer informatie ↓
€ 512,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1976
m2
103
kamers
4

Meer informatie

Aan het Waartplein in Helmond komt deze karakteristieke en ruime woning beschikbaar Het heeft een oppervlakte van maar liefst 103 m² en is gebouwd in 1976.
De woonruimte beschikt over een woonkamer, keuken, sanitaire voorzieningen en maar liefst drie slaapkamers. Ook beschikt het over een eigen tuin.
Rondom de woonruimte zijn voldoende parkeerplaatsen waar je gratis kunt parkeren.

Over de leefomgeving

Deze tijdelijke huurwoning staat in woonwijk De Waart. Deze fijne wijk ligt zeer dicht langs het centrum van Helmond wat veel Brabantse gezelligheid kent. Het centrum bied een verrassend aanbod winkels. Van bekende winkelketens tot ambachtelijke winkels, Helmond kent het allemaal. Ook kun je er genieten van goede maaltijden in de gezellige horecagelegenheden en je kunt er overdekt winkelen in de Elzaspassage.

Tijdens een wandeling door het Helmondse centrum kun je in aanraking komen met verrassende elementen zoals de beeldenroute en kun je een bezoek brengen aan de eeuwenoude Lambertuskerk. Deze kerk staat vooral bekend om zijn Robustelly orgel en je kunt er genieten van het Lambertushof, een uniek pleintje achter de kerk.

Verder heeft Helmond een prachtig vernieuwd theater in Theater Speelhuis, gevestigd in de Onze-Lieve-Vrouwenkerk, kun je voor een zeer gevarieerd aanbod aan voorstellingen terecht.
Voor een goede film kun je naar de Pathé bioscoop of naar de finlzalen van de Cacaofabriek.

 

Gapph VastgoedbeheerHelmond van boven
 

Bereikbaarheid

Vanaf deze woonruimte is een Albert Hein handig en snel bereikbaar. Zowel lopend fietsend als per auto zal je er al binnen vijf minuten op de stoep van de supermarkt staan.

Het openbaar vervoer is vanuit de woonruimte ook handig bereikbaar. De eerste bushaltes vind je al binnen enkele minuten lopen. Daarnaast is het treinstation van Helmond in ongeveer 15 minuten lopen, of in slechts 5 minuten fietsen bereikbaar. Omliggende steden en dorpen zijn per bus of trein dus prima bereikbaar.

Maandelijkse kosten

Voor deze ruime woning betaal je € 507,- per maand exclusief gas, water en elektra.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Wonen in Helmond

Omroep Brabant zocht uit waarom je in Helmond zou moeten wonen. Wij kunnen het niet beter verwoorden dan deze kenners dus nemen een paar puntjes van ze over.

Kattenmeppers

Afgelopen jaar woonden er ruim 90.000 'kattenmeppers' in Helmond. Dat klinkt luguber, maar dat is de oude bijnaam voor bewoners van de stad. Naar verluid heeft het te maken met de armoe die er vroeger troef was waardoor ze op jacht gingen naar katten om deze te verorberen. Op Internet is meerdere malen de zin van een grootmoeder terug te vinden die het als volgt verwoord: "Mar jonge, ge kôhnt ut verskil nie zien, en ut smakte goewd. Krek un wild kerningt. (maar jongen, je kan het verschil niet zien, en het smaakte goed. net een wild konijn.)"

Helmonds dialect

Volgens Omroep Brabant heeft het Helmond het mooiste stadsdialect van Brabant. Marcel Stevens bewijst het hier:

Gapph VastgoedbeheerOde aan het Helmonds dialect

Voetballers

En al is Berry van Aarle niet meer bekend als voetballer, ze zijn er altijd trots op dat hij uit Helmond komt en altijd zo gewoon is gebleven. Theo Maassen verwoord het zo:

Gapph VastgoedbeheerTheo Maassen over Berry van Aarle

Over voetballers gesproken: wist je dat de (ooit)voetballende broers René en Willy van de Kerkhof in Helmond zijn geboren?

Openbaar vervoer

Helmond is in bijna elk stadsdeel met de trein te bereiken. Het heeft maar liefst 4 treinstations.

Wim Daniels is de stadsdichter van Helmond en hij heeft de allerhoogste functie in Helmond, zo legt hij uit:

Gapph VastgoedbeheerWim Daniels over zijn Helmond

Kasteel van Helmond

Het kasteel van Sinterklaas staat in Helmond en wordt jaarlijks door duizenden kinderen en ouders bezocht.

Gapph VastgoedbeheerHet Kasteel van Sinterklaas in Helmond

Nog meer beelden van het kasteel in Helmond:

Gapph VastgoedbeheerMeer over Het Kasteel van Sinterklaas

Uitgelicht aanbod