Hengelo

tijdelijke verhuur

Roessinkweg

Samenvatting

Tijdelijke woonruimte beschikbaar in Hengelo (GLD) Op zoek naar een fijne woonruimte in Hengelo? Per direct hebben wij een fantastische… Meer informatie ↓
€ 850,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1991
m2
150
kamers
5
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Schuur

Meer informatie

Tijdelijke woonruimte beschikbaar in Hengelo (GLD)

Op zoek naar een fijne woonruimte in Hengelo? Per direct hebben wij een fantastische vrijstaande woning met een grote tuin beschikbaar!

De ligging en bereikbaarheid van Hengelo

De woning is gelegen in het buitengebied van Hengelo in een rustige en groene omgeving. Hier kom je he-le-maal tot rust!

Toch wat meer de drukte opzoeken? Dan hoef je gelukkig niet ver te reizen. Met de auto zit je in 5 minuten in het centrum. Met de fiets doe je hier 10 minuutjes over. In het centrum kun je terecht voor al je (dagelijkse) boodschappen. Je vindt hier namelijk naast de supermarkten ook de drogist, kledingwinkels een eetgelegenheden. Reis je met het openbaar vervoer? Dan kun je vanaf het centrum de bus pakken!

Hoe ziet de woning in Hengelo eruit?

Deze fantastische woning heeft een ruime woonkamer met openslaande deuren naar de enorme tuin. Verder is er een nette keuken, bijkeuken, vier slaapkamers en badkamer. Heb je een auto? Dan kun je deze voor de deur, op de oprit parkeren. Luxe he? 

Wat kost wonen in Hengelo bij Gapph?

Je krijgt van ons een contract op basis van tijdelijke verhuur. De maandelijkse kosten bedragen € 850,- per maand, exclusief gas, water en elektra.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze tijdelijke verhuur woning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare tijdelijke huurwoning.

Uitgelicht aanbod