Tijdelijk verhuur Leegstandwet Herkingen

Helaas!
Deze huurwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woningen in Herkingen wel!
Alle woonruimtes

Samenvatting

Leuke woning in het prachtige Herkingen beschikbaar! Het gaat om een nette bovenwoning met een woonoppervlakte van circa 58 vierkante… Meer informatie ↓
€ 442,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1975
m2
52
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Balkon
  •   Berging

Meer informatie

Leuke woning in het prachtige Herkingen beschikbaar!

Het gaat om een nette bovenwoning met een woonoppervlakte van circa 58 vierkante meter. Aan de achterkant is een balkon aanwezig. De woonruimte heeft een ruime woonkamer, keuken, één slaapkamer, uiteraard sanitaire voorzieningen en een vliering.

Parkeergelegenheid

We snappen dat het prettig is als je je fiets en auto dichtbij huis kunt parkeren. Er staat een fietsenstalling bij het complex waar je veilig je fiets kunt neerzetten. Ook is er in de straat voldoende parkeergelegenheid om je auto te parkeren.

De omgeving van de woning

Herkingen is een prachtig dorp gelegen op het eiland Goeree-Overflakkee en is een geweldige bestemming voor iedereen die op zoek is naar ontspanning, avontuur en gezelligheid. Of je nu op zoek bent naar ontspanning of avontuur, Herkingen heeft voor ieder wat wils!

Activiteiten

Als je van watersport houdt, ben je in Herkingen aan het juiste adres. Het dorp heeft een jachthaven waar je boten kunt huren om te zeilen, te vissen of lekker te varen. Daarnaast kun je ook kajakken of suppen op het Grevelingenmeer, een van de grootste zoutwatermeren van Europa.

Voor de natuurliefhebbers is er ook genoeg te zien. Het dorp ligt namelijk aan de rand van het prachtige natuurgebied de Kwade Hoek. Hier kun je heerlijk fietsen en wandelen door de duinen of langs het strand.

Tot slot zijn er ook genoeg eet- en drinkgelegenheden in Herkingen waar je kunt genieten van heerlijke streekgerechten. Of je nu wilt genieten van een visje aan de haven of een gezellige avond wilt doorbrengen in een van de dorpscafés, in Herkingen is er altijd gezelligheid!

Gapph VastgoedbeheerGoeree-Overflakkee

Bereikbaarheid

Herkingen is erg toegankelijk! De N215 brengt je eenvoudig naar alle plaatsen van Goeree-Overflakkee zoals Dirksland, Stellendam, Nieuwe- en Oude-Tonge. Via de A29 sta je binnen 50 minuten in het bruisende Rotterdam.

Wat kost wonen in Herkingen via Gapph?

Zie jij jezelf hier al wonen? Dat kan! Voor deze woonruimte betaal je maandelijks € 442,-. Dit bedrag is exclusief gas, water en licht. Daarnaast betaal je maandelijks € 27,50 aan servicekosten.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod