Tijdelijk verhuur Leegstandwet Hillegom

Helaas!
Deze huurwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woning in Hillegom wel!
Meer info

Samenvatting

Over deze woning Deze benedenwoning in Hillegom komt beschikbaar. Je krijgt er naast badkamer, separaat toilet, keuken en woonkamer ook… Meer informatie ↓
€ 475,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1958
m2
71
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid
  •   Balkon
  •   Berging

Meer informatie

Over deze woning

Deze benedenwoning in Hillegom komt beschikbaar. Je krijgt er naast badkamer, separaat toilet, keuken en woonkamer ook twee slaapkamers bij. En omdat het om een benedenwoning gaat ook een tuin met handige berging waar je gemakkelijk je fiets kunt parkeren of je gereedschap in kwijt kunt.

De totale woonoppervlakte bedraagt ongeveer 71 vierkante meter.

Wonen in Hillegom

Hillegom is zowel de naam die gehanteerd wordt voor de plaats en de gemeente in de Bollenstreek in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Historische steden als Haarlem en Leiden liggen in de nabije omgeving. Je rijdt er dan ook snel en makkelijk naar toe voor een leuk dagje in deze grote steden.

Centrale ligging in Hillegom

De woning ligt gecentreerd in Hillegom. Je staat dus binnen enkele minuten in de gezellige winkelstraat en vanuit daar loop je gemakkelijk door naar verschillende leuke eetgelegenheden. Ook de supermarkt is te bereiken op loopafstand (10 minuten lopen)

Evenementen in Hillegom en omgeving

Natuurlijk is er veel meer te doen in Hillegom. Jaarlijks worden er ook zeker leuke evenementen georganiseerd zoals de Bloemencorso die ieder jaar in april plaatsvindt, de jaarmarkt en diverse leuke festivals. Maar zoek je liever de rust op? Ook daarvoor hoef je niet ver van huis. Met de auto sta je binnen een klein half uurtje op het strand om lekker uit te waaien en het groene Van Nispenpark ligt om de hoek.

Wat kost het om in Hillegom te wonen?

De tijdelijke huurkosten bedragen € 475,- per maand. Dat is exclusief de kosten voor gas, water en elektra. De bijkomende servicekosten betreffen maandelijks € 2,60 voor de glasverzekering.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod