Tijdelijk verhuur Leegstandwet Hillegom

Helaas!
Deze huurwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woning in Hillegom wel!
Meer info

Samenvatting

Woonruimte met tuin en berging Deze benedenwoning in Hillegom komt beschikbaar. Je krijgt er naast badkamer, separaat toilet, keuken en… Meer informatie ↓
€ 475,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1961
m2
71
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Schuur

Meer informatie

Woonruimte met tuin en berging

Deze benedenwoning in Hillegom komt beschikbaar. Je krijgt er naast badkamer, separaat toilet, keuken en woonkamer ook twee slaapkamers bij. En omdat het om een benedenwoning gaat ook een tuin met handige berging waar je gemakkelijk je fiets kunt parkeren of je gereedschap in kwijt kunt.

De totale woonoppervlakte bedraagt ongeveer 71 vierkante meter.

Wonen in Hillegom

De woning is gesitueerd in een rustige woonwijk, een supermarkt is op loopafstand te bereiken. In de buurt van de woonruimte vind je het Burgemeester van Nispenpark, een klein parkje om fijn doorheen te wandelen. Het centrum van Hillegom bereik je gemakkelijk binnen 15 minuten lopen. Hier kun je winkelen, maar ook genieten van de terrasjes en diverse eetgelegenheden die het centrum van Hillegom kent.

Bloemencorso

Hillegom is een plaats en gemeente in de Bollenstreek in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De plaats is erg bekend om de jaarlijkse Bloemencorso die eind april door het dorp rijdt. Ook heb je op steenworp afstand het Keukenhof.


Maandelijkse kosten

Voor deze woonruimte betaal je maandelijks € 475,- per maand exclusief gas, water en elektra. Daarnaast betaal je maandelijks een niet verrekenbaar bedrag à € 1,50 aan servicekosten.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod