Tijdelijk verhuur Leegstandwet Hillegom

Helaas!
Deze huurwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woning in Hillegom wel!
Meer info

Samenvatting

Deze ruime bovenwoning beschikt over 2 verdiepingen. Op de 1e verdieping vind je de woonkamer met veel natuurlijk lichtinval. De… Meer informatie ↓
€ 475,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1959
m2
60
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Berging

Meer informatie

Deze ruime bovenwoning beschikt over 2 verdiepingen. Op de 1e verdieping vind je de woonkamer met veel natuurlijk lichtinval. De woonkamer loopt over in een keuken. Door het grote raam in de keuken komt ook vanaf deze kant voldoende licht de woning binnen.
In de hal vind je een separaat toilet en een trapkast. Ga je via de trap naar de 2e verdieping dan kom je op de overloop uit die leidt naar 3 slaapkamers en een badkamer. 

De totale woonoppervlakte bedraagt ongeveer 60 vierkante meter. Verder beschikt de woning over een handige buitenberging.

Over de locatie

Hillegom is een plaats en gemeente in de Bollenstreek in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Historische steden als Haarlem en Leiden liggen in de nabije omgeving. De woning ligt in het centrum van Hillegom. Je staat dus binnen enkele minuten in de gezellige winkelstraat van Hillegom en vanuit daar loop je gemakkelijk door naar verschillende leuke eetgelegenheden. Ook de supermarkt is te bereiken op loopafstand. De plaats is erg bekend om de jaarlijkse Bloemencorso die eind april door het dorp rijdt.

Wil je liever de rust opzoeken? Met de auto sta je binnen een klein half uurtje op het strand en het groene van Nispenpark ligt om de hoek.

Maandelijkse kosten 

De kale huurprijs bedraagt € 475,00,- per maand exclusief gas, water en elektra. Daarnaast komen er niet verrekenbare servicekosten van € 2,60 bij.

Let op: foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van het beschikbare woningaanbod.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod