Huurwoning Hillegom

tijdelijk verhuur Leegstandwet

Mauritslaan

Samenvatting

Wonen in Hillegom Deze mooie boven-of benedenwoning is gelegen in de gezellige plaats Hillegom. De woning ligt in een fijne wijk,… Meer informatie ↓
€ 475,- p.m.
Maximale huurtoeslag  € 231,- 
anno
1957
m2
60
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Balkon
  •   Berging

Meer informatie

Wonen in Hillegom

Deze mooie boven-of benedenwoning is gelegen in de gezellige plaats Hillegom. De woning ligt in een fijne wijk, namelijk bij het Brouwerlaankwartier. Deze wijk is centraal gelegen en je staat binnen enkele minuten in centrum van Hillegom. Of je een boven- of benedenwoning krijgt toegewezen, hoor je tijdens de bezichtiging op locatie. 

Over de woning

De woning heeft een woonoppervlakte van circa 60m² en heeft een woonkamer, keuken en natuurlijk ook de eigen sanitaire voorzieningen zoals een badkamer en toilet. Daarnaast heeft deze woning meerdere slaapkamers. Geen idee hoe je invulling geeft aan al deze ruimte? Je kunt een kledingkamer maken of juist een thuiskantoor. Genoeg mogelijkheden dus.

Buiten de woning

De woning beschikt over een losstaande berging, waar jij eenvoudig wat spullen kunt opbergen. Afhankelijk of dat je een bovenwoning hebt, krijg je ook een balkon. Heb je een benedenwoning weten te bemachtigen? Dan krijg je een heerlijke, eigen tuin. 

Over de locatie

Hillegom is een plaats en gemeente in de Bollenstreek, gelegen in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Historische steden als Haarlem en Leiden liggen in de nabije omgeving.

Winkelen

De woning ligt in het centrum van Hillegom. Je staat dus binnen enkele minuten in de gezellige winkelstraat van Hillegom en vanuit daar loop je gemakkelijk door naar verschillende leuke eetgelegenheden. Ook de supermarkt is te bereiken op loopafstand. De plaats is erg bekend om de jaarlijkse Bloemencorso die eind april door het dorp rijdt.

Rust

Wil je liever de rust opzoeken? Met de auto sta je binnen een klein half uurtje op het strand. Het Hertenpark ligt op een steenworp afstand van de woning. 

Maandelijkse kosten

De kale huurprijs bedraagt € 475,- per maand. Dit bedrag is exclusief gas, water en elektra. Daarnaast wordt er een klein bedrag aan servicekosten gevraagd, namelijk € 9,- per maand

Let op: de getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van het beschikbare woningaanbod.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod