Tijdelijk verhuur Leegstandwet Hillegom

Helaas!
Deze huurwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woning in Hillegom wel!
Meer info

Samenvatting

Wonen in Hillegom! In Hillegom komt er op korte termijn een woonruimte beschikbaar! Het betreft hier een boven- of benedenwoning… Meer informatie ↓
€ 475,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1957
m2
73
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Balkon

Meer informatie

Wonen in Hillegom!

In Hillegom komt er op korte termijn een woonruimte beschikbaar! Het betreft hier een boven- of benedenwoning en gelegen nabij diverse winkels en supermarkten. De woonoppervlakte van de woonruimte bedraagt ruim 73 vierkante meter. 

Hoe ziet de woning er van binnen uit?

De woning heeft een woonkamer, open keuken, een badkamer en drie slaapkamers. Ideaal wanneer je graag een kantoorruimte of kledingkamer wil inrichten. 

Afhankelijk of er een boven- of benedenwoning beschikbaar is, hoort er bij de woning ook een tuin of balkon. 

De ligging van de woonruimte

De auto kun je eenvoudig rondom het complex beheren. Beschik je niet over een auto, maar reis je met het openbaar vervoer? Op twee minuten lopen van de woning vind je de eerste bushalte. 

Een eerste impressie van Hillegom

We kunnen je heel veel over Hillegom en de mooie omgeving vertellen, maar misschien kunnen we je beter laten zien hoe leuk en mooi Hillegom is. Daarom geven we je graag een eerste impressie van de stad. Je bekijkt de beelden hieronder.


Over de woonomgeving van Hillegom

Hillegom is een plaats en gemeente in de Bollenstreek, gelegen in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Historische steden als Haarlem en Leiden liggen in de nabije omgeving.

De woning ligt in het centrum van Hillegom. Je staat dus binnen enkele minuten in de gezellige winkelstraat en vanuit daar loop je gemakkelijk door naar verschillende leuke eetgelegenheden. Ook de supermarkt is te bereiken op loopafstand.

Ook is Hillegom erg bekend om de jaarlijkse Bloemencorso die eind april door het dorp rijdt.

Uitwaaien aan zee

Wil je liever de rust opzoeken? Met de auto sta je binnen een klein half uurtje op het strand om een frisse duik te nemen in de Noordzee. Hou je van natuur maar hoeft de zee niet perse van jou? Het Hertenpark ligt op een steenworp afstand van de woning en hier kun je prachtig wandelen.

Wat kost tijdelijk huren in Hillegom? 

De kale huurprijs van deze woonruimte bedraagt € 475,- per maand. Dit bedrag is exclusief gas, water en elektra. Daarnaast wordt er maandelijks een klein bedrag van € 2,60,- in rekening gebracht. 

Let op: de getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van het beschikbare woningaanbod.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod