Huurwoning Hilversum

tijdelijk verhuur Leegstandwet

Larenseweg

Samenvatting

Betaalbaar wonen in Hilversum We hebben weer een perfecte oplossing voor iemand die op zoek is naar betaalbare woonruimte in… Meer informatie ↓
€ 741,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1895
m2
118
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Balkon

Meer informatie

Betaalbaar wonen in Hilversum

We hebben weer een perfecte oplossing voor iemand die op zoek is naar betaalbare woonruimte in Hilversum. Er komt een prachtige eengezinswoning beschikbaar in het centrum. Deze bieden we aan op basis van een tijdelijk verhuurcontract op basis van de Leegstandwet. Daarmee kun je hier gegarandeerd minimaal 6 maanden wonen.

De woning

De eengezinswoning heeft ongeveer 118 m² woonoppervlakte en maar liefst 4 kamers. Naast dat de woning ruim is én er top uitziet, kun je van de lente en zomer ook nog eens lekker genieten van het zonnetje op het dakterras!

De ligging en bereikbaarheid van Hilversum

De ligging van deze woning is ideaal, direct naast het Centraal Station Hilversum. Dit betekent dat de bereikbaarheid met het openbaar vervoer uitstekend is. Alle gemakken liggen bovendien binnen handbereik. Met slechts een paar minuten lopen bevind je je in het centrum van Hilversum, waar je naast grote ketens ook kleine boetiekjes, eetgelegenheden en supermarkten vindt, te midden van een mooie mix van architectuur.

Over Hilversum

Hilversum is een stad en gemeente in Noord-Holland, ook wel bekend als de bruisende mediastad in het groen. De stad wordt omringd door bossen van Natuurmonumenten en het Goois Natuurreservaat, en met het mediapark als hart is Hilversum het epicentrum van de entertainmentindustrie in Nederland.

Wat kost tijdelijk huren in Hilversum bij Gapph?

Je betaalt per maand € 740,75 aan kale huur en circa € 200 aan voorschot voor waterverbruik en gas en elektriciteit. Aangezien het tijdelijk verhuur via de Leegstandwet is, kun je hier gegarandeerd minimaal 6 maanden wonen.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod