Huurwoning Hippolytushoef

tijdelijk verhuur Leegstandwet

Kremersweg

Samenvatting

Tijdelijke woonruimte beschikbaar in Hippolytushoef We hebben een leuke en betaalbare eengezinswoning in Hippolytushoef beschikbaar! De ligging en bereikbaarheid van… Meer informatie ↓
€ 325,- p.m.
Maximale huurtoeslag  € 137,- 
anno
1954
m2
80
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin

Meer informatie

Tijdelijke woonruimte beschikbaar in Hippolytushoef

We hebben een leuke en betaalbare eengezinswoning in Hippolytushoef beschikbaar!

De ligging en bereikbaarheid van het Hippolytushoef

De woningen zijn gelegen in een rustige, gezellige woonwijk. Even wat boodschappen nodig? Het winkelcentrum bevindt zich op ongeveer 5 minuten loopafstand. Als je een auto hebt, kun je deze makkelijk voor de deur parkeren! Wat meer de drukte opzoeken? Binnen een half uurtje rijden sta je in Den Helder.

Den Helder om de hoek

Den Helder is een levendige kustplaats bekend om zijn maritieme sfeer en rijke geschiedenis. Je kunt er genieten van prachtige stranden en duinen, ideaal voor lange wandelingen of een ontspannen dag aan zee. Het Marinemuseum biedt een fascinerende kijk op de Nederlandse marine, terwijl Fort Kijkduin je terugvoert naar de Napoleontische tijd met zijn indrukwekkende aquarium. In de zomer is de Helderse Vallei perfect voor outdoor avonturen, en de binnenstad bruist met gezellige cafés, restaurants en winkels. Bovendien zorgt de nabijheid van Texel voor een leuke dagtrip naar dit prachtige waddeneiland.Waar kom je te wonen

Hippolytushoef is een dorp in de provincie Noord-Holland. Het ligt op het voormalige eiland Wieringen, dat sinds de aanleg van de Afsluitdijk en de drooglegging van de Wieringermeer geen eiland meer is, maar deel uitmaakt van het vasteland. Het dorp ligt ongeveer 25 kilometer ten noorden van Den Helder en ongeveer 20 kilometer ten oosten van het IJsselmeer. De N99 is een belangrijke verkeersader die langs Hippolytushoef loopt en het dorp verbindt met Den Helder en de A7, die naar de Afsluitdijk en verder naar Friesland en Noord-Holland leidt.

De omgeving van Hippolytushoef is landelijk, met veel landbouwgrond en natuurgebieden. Het gebied is populair voor wandel- en fietstochten door het karakteristieke Wieringer landschap. Hippolytushoef ligt nabij de Waddenzee, wat het gebied bijzonder maakt vanwege het unieke getijdenlandschap en de biodiversiteit die daarbij hoort.

Het dorp heeft een historisch karakter en biedt een rustige, landelijke leefomgeving met voldoende voorzieningen voor de inwoners.

Hoe zien de woningen in Hippolytushoef eruit? 

Deze charmante woning heeft meerdere kamers en een oppervlakte van ongeveer 80 m². De woning beschikt over een gezellige woonkamer, een functionele keuken, een badkamer en een heerlijke tuin, perfect voor liefhebbers van tuinieren.

Let op: de getoonde foto's zijn indicatief en kunnen afwijken van de toegewezen woning.

Wat kost wonen in Hippolytushoef bij Gapph? 

Je krijgt van ons een tijdelijk contract op basis van de Leegstandwet. De maandelijkse huur bedraagt € 325,- en dit is exclusief kosten voor gas, water en elektra. Daarnaast betaal je € 1,82 per maand aan servicekosten.

Goed om te weten

Voor een eenpersoonshuishouden geldt een inkomensgrens op basis van het VGI:
- In 2022 is deze maximaal € 40.764,-.
- In 2023 is deze maximaal € 44.035,-.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod