Hoogeveen

tijdelijke verhuur

Mortonhof

Samenvatting

Prachtige woning in Hoogeveen Een tijdelijke grote huurwoning met veel kamers: zes om precies te zijn. Daar kun je dus… Meer informatie ↓
€ 600,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1978
m2
129
kamers
6
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Balkon
  •   Schuur
  •   Berging
  •   Zolder
  •   2e toilet

Meer informatie

Prachtige woning in Hoogeveen

Een tijdelijke grote huurwoning met veel kamers: zes om precies te zijn. Daar kun je dus een hobbykamer, een opslagruimte, een computerkamer, een autoracebaan-kamer en een slaapkamer kwijt (de zesde ruimte is de woonkamer). Je krijgt er op de tweede verdieping ook nog een tweede toilet bij. De gehele woning is al voorzien van laminaat en lamellen.

Romeo & Julia

Er is boven ook nog een kamer met een balkon. Dus als je vanaf je slaapkamer wacht op die ene Romeo (of Julia), dan kan je mooi vanaf je balkonnetje worden toegezongen.

Parkeren kun je gewoon op je eigen oprit, eigenlijk naast je tuin dus. Helemaal geweldig! 

Hoe kom je bij je huis in Hoogeveen

Zoals al gemeld heb je een parkeerplaats in de tuin. Je kunt daar je eigen auto dus makkelijk kwijt. Maar Hoogeveen ligt op een kruispunt van twee snelwegen. De A28 (Utrecht naar Groningen) en de A37 (Hoogeveen naar de Duitse grens) zijn makkelijk te bereiken. Dus zelfs al werk je niet in de buurt, dan is dit nog een geweldige locatie om te wonen.

Geen eigen vervoer? Er is een bushalte op loopafstand van tien minuten, die brengt je bijvoorbeeld naar Meppel.

Nabij dit huis in Hoogeveen

Supermarkten liggen op 600 meter van je huis (8 minuten lopen) en mocht je er trek in hebben, dan kun je de beruchte M-fastfoodketen vinden op 4 minuten rijafstand. Het centrum van Hoogeveen ligt op anderhalve kilometer. Dat is dus goed te lopen voor menigeen.

Het huis ligt in de buurt van een fijn park met veel groen en water. Je kunt er dus ook lekker de rust opzoeken.Wil je de hele omgeving van Hoogeveen eens zien? Bekijk dan onderstaand drone-filmpje:

Leuke weetjes over Hoogeveen

Vroeger bestond Hoogeveen uit kanalen die ontstonden door het afgraven van veen. Het veen werd gedroogd tot het brandbare turf overbleef wat werd gebruikt als stookmiddel in Nederland. De kanalen werden na de tweede wereldoorlog gedempt waar door er lange rechte wegen ontstonden. Perfect dus voor het vervoer van goederen. Onder andere Philips, Fokker en Standard Electric vestigden zich daarom in Hoogeveen. En laten we Jan Kip niet vergeten die in 1947 Kip Caravans oprichtte in Hoogeveen. Ook caravans laten zich makkelijker vervoeren over goede wegen.

De kosten - huurwoning Hoogeveen

Je betaalt voor deze geweldige woning slechts € 600 per maand. Je kunt hier wonen tot eind mei 2024 en daarom betaal je zo weinig. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gas/water en elektra -aansluitingen. Er komen geen servicekosten bij. Je kunt zelf huurtoeslag aanvragen bij de Belastingdienst die op kan lopen tot ruim 350 euro per maand! Absoluut doen dus.

LET OP: Deze woning wordt dus niet verhuurd op basis van de Leegstandwet!

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze tijdelijke verhuur woning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare tijdelijke huurwoning.

Uitgelicht aanbod