Tijdelijk verhuur Leegstandwet Hoorn

Helaas!
Deze huurwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woningen in Hoorn wel!
Alle woonruimtes

Samenvatting

Keurige appartementen Deze vierkamerappartementen in Hoorn kunnen we nu aanbieden tegen een bijzonder schappelijk huurtarief. Je betaalt hier namelijk slechts… Meer informatie ↓
€ 350,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1965
m2
77
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Balkon
  •   Berging

Meer informatie

Keurige appartementen

Deze vierkamerappartementen in Hoorn kunnen we nu aanbieden tegen een bijzonder schappelijk huurtarief. Je betaalt hier namelijk slechts € 350,- per maand voor.

De appartementen zijn al wat ouder, vandaar dat ze op den duur plaats gaan maken voor nieuwbouw in de vorm van portiekwoningen. Tot die tijd kunnen geïnteresseerden hier tijdelijk wonen op basis van de Leegstandwet. Dat betekent dat je hier minimaal 6 maanden kunt wonen.

Hoe ziet de ruimte er (ongeveer) uit

Je krijgt een zeer complete woonruimte met gescheiden keuken, badkamer met separaat toilet, woonkamer en drie slaapkamers. Vanuit de woonkamer en de keuken kun je de balkonnetjes op. Beneden bevindt zich een berging waar je je fiets of andere dingen kunt stallen.

Meer informatie over Hoorn

Dat Hoorn een prachtige stad is om in te wonen of werken moge duidelijk zijn. Hoorn is gelegen aan het Markermeer en is van oudsher een historische havenstad, mede door het VOC verleden. De handelsstad beleefde zijn hoogtijdagen dan ook rond de 17e eeuw (en dat zie je op veel plekken terug).

Het is ook geen wonder dat je er tal van monumentale panden en oude pakhuizen vindt. Je kunt er met boottochten het IJsselmeer op gaan, want de havens bieden tal van oude en moderne boten een ligplaats. Een bezienswaardigheid op zich.

Wil je meer zien van Hoorn? Bekijk dan deze YouTube video eens:


Musea in Hoorn

Je kunt ook een van de vele musea in Hoorn bezoeken. Zo vind je er Museum Stoomtram Hoorn - Medemblik, Museum van de 20e Eeuw en het Westfries Museum. Het stoomtrammuseum is wel echt een aanrader, want je kunt hier met de boot van Enkhuizen naar Medemblik en dan met de stoomtrein door naar Hoorn. Een fantastische ervaring!

Afstanden

Je woont hier nabij de Westerdijk die het vasteland beschermt tegen het water van het Markermeer of de Hoornse Hop. Het station bevindt zich op een kilometer afstand net zoals het centrum van Hoorn. De toerit naar de A7 bevindt zich op 6 minuten rijden met de auto. Eigenlijk is alles goed te bereiken dus.

Wat kost het om te wonen in Hoorn

De appartementen worden beschikbaar gesteld via Gapph / Interveste. Je kunt hier al wonen voor € 350,- per maand. Daar komt nog wel € 246,67 per maand bij aan servicekosten. Maar je hebt dan helemaal geen stookkosten of kosten voor het water, want die zitten hier al bij inbegrepen: net zo handig!

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod