Huurwoning Horst

tijdelijk verhuur Leegstandwet

Prinses Marijkestraat

Samenvatting

Betaalbaar wonen in Horst Op zoek naar een betaalbare woonruimte in Horst? Lees snel verder. Regelmatig krijgen wij hier woningen… Meer informatie ↓
€ 375,- p.m.
Maximale huurtoeslag  € 183,- 
anno
1961
m2
50
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin

Meer informatie

Betaalbaar wonen in Horst

Op zoek naar een betaalbare woonruimte in Horst? Lees snel verder. Regelmatig krijgen wij hier woningen beschikbaar nabij het centrum. Deze bieden we aan op basis van een tijdelijk verhuurcontract op basis van de Leegstandwet. Daarmee kun je hier gegarandeerd minimaal 6 maanden wonen.

Over de woningen

In de wijk beheren wij verschillende woningen. De benedenwoningen hebben ongeveer 60 m² woonoppervlakte en maar liefst 3 kamers en een tuin. De bovenwoningen bestaan uit twee verdiepingen en hebben een oppervlakte van circa 75 m². Ook hebben de bovenwoningen een balkon.  

De ligging en bereikbaarheid van Horst

De woningen zijn gelegen vlak bij het centrum van Horst. Alle gemakken liggen dus binnen handbereik. Met slechts een paar minuten fietsen bevind je je in het centrum van Horst, waar je naast grote ketens ook kleine boetiekjes, eetgelegenheden en supermarkten vindt.

Reis je met het openbaar vervoer? In de omgeving vind je meerdere bushaltes en op minder dan 5 km afstand vind je het treinstation.

Over Horst

Horst is een schilderachtig dorpje dat diep geworteld is in de Nederlandse geschiedenis en omgeven is door weelderige groene landschappen. Of je nu op zoek bent naar een rustig toevluchtsoord te midden van de natuur of naar een bruisende culturele ervaring, Horst heeft voor elk wat wils. Van weelderige bossen tot uitgestrekte velden, de omgeving biedt eindeloze mogelijkheden voor buitenactiviteiten. Fietsen, wandelen of gewoon genieten van de rust en stilte, Horst heeft het allemaal.

Wat kost tijdelijk huren in Horst bij Gapph?

De prijzen zijn afhankelijk van het type woning. Voor een benedenwoning betaal je €375 per maand en voor een bovenwoning betaal je €425 per maand. Dit is exclusief gas, water en elektra. 

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod