Koudekerk aan den Rijn

tijdelijk verhuur Leegstandwet

Koningin Julianastraat

Samenvatting

Tijdelijke woonruimte beschikbaar in Koudekerk aan den Rijn Op zoek naar een woning in een rustige, groene omgeving? In Koudekerk… Meer informatie ↓
€ 525,- p.m.
Maximale huurtoeslag  € 312,- 
anno
1954
m2
104
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Schuur

Meer informatie

Tijdelijke woonruimte beschikbaar in Koudekerk aan den Rijn

Op zoek naar een woning in een rustige, groene omgeving? In Koudekerk aan den Rijn hebben we per direct een leuke woning beschikbaar!

De ligging en bereikbaarheid van Koudekerk aan den Rijn

De omgeving van Koudekerk aan den Rijn biedt verschillende activiteiten en bezienswaardigheden. Natuurliefhebbers kunnen genieten van prachtige polderlandschappen en watersporten op de Oude Rijn, terwijl je in steden als Leiden en Gouda kunt genieten van historie en cultuur.

Koudekerk aan den Rijn ligt in de provincie Zuid-Holland, centraal in de Randstad. Het dorp ligt langs de Oude Rijn, wat bijdraagt aan het pittoreske karakter en biedt prachtige uitzichten en recreatieve mogelijkheden. Koudekerk aan den Rijn ligt op korte afstand van belangrijke steden zoals Leiden, Alphen aan den Rijn en Gouda. 

Heb je een auto? Dan kun je deze gratis parkeren voor de deur. Reis je met het openbaar vervoer? In de omgeving zijn er meerdere bushaltes. Wel zo handig!

Hoe zien de woonruimtes in Koudekerk aan den Rijn eruit?

Het gaat hier om een eengezinswoning van 104 m² in een rustige en gezellige buurt. Verder heeft deze knusse, gezellige woning drie kamers en een grote tuin met schuurtje! Heb je een auto? Dan kun je deze gratis in de straat parkeren.

Wat kost wonen in Koudekerk aan den Rijn via Gapph?

Je woont hier voor een mooie prijs! Je krijgt van ons een contract op basis van de Leegstandswet. De maandelijkse kosten bedragen € 525,- per maand. Dit is exclusief gas, water en elektra. Daarnaast betaal je ook nog € 1,40 per maand aan servicekosten.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod