Krimpen aan den IJssel

tijdelijk verhuur Leegstandwet

Pieter de Hoochstraat

Samenvatting

Tijdelijke woonruimte beschikbaar in Krimpen aan den IJssel Regelmatig krijgen wij leuke, betaalbare eengezinswoningen beschikbaar in Krimpen aan den IJssel.… Meer informatie ↓
€ 350,- p.m.
Maximale huurtoeslag  € 161,- 
anno
1957
m2
65
kamers
0
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Berging
  •   Zolder

Meer informatie

Tijdelijke woonruimte beschikbaar in Krimpen aan den IJssel

Regelmatig krijgen wij leuke, betaalbare eengezinswoningen beschikbaar in Krimpen aan den IJssel.

De ligging en bereikbaarheid van Krimpen aan den IJssel

De woningen zijn gelegen in de gezellige wijk Schildersbuurt. Op 4 minuten fietsen vind je winkelcentrum Crimpenhof, waar je terecht kunt voor al je (dagelijkse) boodschappen. Hier vind je diverse winkels zoals een drogist, kledingwinkels, supermarkten en diverse eetgelegenheden. Heb je een auto? Deze kun je voor de deur kwijt, wel zo makkelijk!

Hoe zien de woningen in Krimpen aan den IJssel eruit?

Deze leuke eengezinswoningen hebben allemaal een woonkamer, meerdere slaapkamers, keuken en badkamer. Je groene vingers komen hier goed van pas, want je hebt zelfs je eigen voor- en achtertuin! Heb je veel spullen? Geen probleem, deze woningen hebben met een zolder én berging genoeg opbergruimte!

Gapph Together

Naast dat je in een fijne woning woont, woon je ook in een hele fijne buurt. Wij vinden het daarom belangrijk om samen te zorgen voor een goede en fijne leefomgeving. Dus draag jij graag je steentje bij aan de maatschappij en vind je het leuk om iets te doen voor een ander? Denk aan een klusje voor je (oudere) buurvrouw of helpen bij een opruimactie? Dan zoeken wij jou!

Wat kost wonen in Krimpen aan den IJssel bij Gapph?

Je krijgt van ons een tijdelijk contract op basis van de Leegstandwet. De maandelijkse kosten zijn € 350,- per maand. Dit is exclusief gas, water en elektra. Daarnaast betaal je € 0,95 aan servicekosten per maand. Let op; voor deze woningen moeten wij passend toewijzen.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod